Danielle de Ruiter

Front office

Vanaf begin januari 2020 ben ik werkzaam bij Huidzorg West als praktijkondersteuner. In een professionele en ontspannen sfeer zorg ik op verschillende dagdelen voor de administratieve taken.

Ik houd ervan om te plannen, daarnaast ben ik klantgericht en probeer altijd de meest passende oplossing te vinden. In het verleden heb ik veel gewerkt met het verkopen van schoonheidsproducten en hier ligt dan ook een passie van mij. Door deze interesse in huidverzorging past de ondersteunende rol binnen Huidzorg West mij dan ook als gegoten.

"Je eerste aanspreekpunt voor een afspraak"

Niet alleen zul je mij telefonisch of per e-mail spreken over het inplannen van je afspraak, maar ook voor vragen betreft het verkopen van producten ben je bij mij aan het goede adres. Uiteraard kun je ook met overige vragen bij mij terecht, hierbij zal ik indien nodig overleg plegen met je behandelend therapeut om tot het juiste antwoord te komen.

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

Wat is jouw huidtype?

Doe de quiz
© Copyright 2023 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.