Julia Jouvenaar

Huidtherapeut en online marketing

Vanaf Januari 2019 ben ik gestart met mijn werkzaamheden bij Huidzorg West. In eerste instantie als stagiaire en daarna als praktijk assistente. Inmiddels heb ik mij binnen Huidzorg West kunnen ontwikkelen tot volwaardig Huid- en oedeemtherapeut en ben daarbij ook verantwoordelijk voor de online en offline marketing van Huidzorg West.

Deze afwisseling maakt mijn werk uitdagend en gevarieerd. Het schakelen tussen patiëntenzorg en de praktijk meer zichtbaar laten worden is een fijne en welkome afwisseling.

"Een vlekkeloos eindresultaat, zodat we onze cliënten goed kunnen helpen"

De patiëntgerichte zorg die van hoogwaardige kwaliteit vindt ik een belangrijk criterium om mijn werk goed te kunnen uitvoeren. De grote verscheidenheid tussen medische en cosmedische zorg benadrukt de diversiteit binnen de patiëntengroep van Huidzorg West. Ook het kunnen aanbieden van kwalitatieve zorg vind ik van groot belang en hierin vindt ik ook mijn eigen verantwoordelijkheid erg belangrijk.

Mijn rol als verantwoordelijke voor de marketing binnen Huidzorg West is prachtige kans die mij is geboden om mij naast mijn huidtherapeutische handelingen ook buiten dit vakgebied verder te kunnen ontwikkelen. Het helpen ontwikkelen van online en offline marketingmateriaal is een geheel nieuw vakgebied die veel uitdagingen en leermomenten met zich mee brengen.

Opleidingen
Hbo Huid en Oedeemtherapie Hogeschool Den Haag
NIMA Basiscursus Online Marketing
Post hbo Licht en Laser
Aangesloten bij
Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
Kwaliteitsregister Paramedici

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.