Middels micropuncties wordt een intensieve huidvernieuwing gerealiseerd

Microneedling

Een microneedling behandeling kan ingezet worden bij huidveroudering, littekens, striae en hyperpigmentatie. Ook is deze therapie uitermate geschikt na doorgemaakte acne, hierbij zal de focus liggen op het verbeteren van de rest-acne of achtergebleven littekens. Een microneedling behandeling bij Huidzorg West kan tevens ingezet worden om een laserbehandeling of Peeling te intensiveren. Deze multi inzetbare behandelmethode is daarom uiterste geschikt om in te zetten bij verschillende huidindicaties.

Frequently asked questions about microneedling Make an appointment

What does the treatment involve?

Microneedling

De werking van microneedling berust op wondgenezing waarbij groeifactoren en cytokines vrijkomen. Deze groeifactoren en cytokines worden in verband gebracht met een littekenloze genezing van de huid. Microneelding optimaliseert de celfuncties en collageen, elastine en hyaluronzuur in de dermis neemt toe

De intensiteit is afhankelijk van de naaldlengte, het aantal naalden, de druk en de snelheid waarmee de naaldjes in de huid worden gepenetreerd. Op deze manier is microneedling een doseerbare en controleerbare behandeling.

Voorafgaand aan de behandeling wordt geadviseerd de huid 4 weken van tevoren voor te bereiden met een Vitamine A of C serum of een glycolzuur.

 

The treatment

Stap 11

De huid wordt gereinigd met een reiniger. Hierna wordt de huid met een intensieve glycolzuur reiniger ontvet en voorbereid

stap 22

De huid word voorbereid met een milde tot diepe peeling.

Stap 3 3

De huid wordt met behulp van een tussenstof met de microneedling pen behandeld

Stap 4 4

De huid wordt gekalmeerd met een masker

Frequently Asked Questions

Microneedling

Afhankelijk van het beoogde resultaat zijn er meerdere microneedling behandelingen nodig. In het intake gesprek wordt bepaald of het gaat om een oppervlakkige of middeldiepe behandeling. Hierbij wordt voor een optimaal resultaat gemiddeld 5 tot 7 behandelingen geadviseerd.

Een microneedling behandeling kan tijdens de zomermaanden worden uitgevoerd. Wel zal dit altijd in overleg met de huidtherapeut worden besproken.

De huid blijft intact en de huidtherapeut kan kiezen voor een minder irriterende peeling, waardoor de huid minder gevoelig is voor blootstelling aan zonlicht. Dit maakt een microneedling behandeling een perfecte zomerbehandeling.

Direct na de behandeling kan de huid licht roze tot rood zijn. Ook kan de huid warm aanvoelen. Deze roodheid zal binnen 1 tot 7 dagen afnemen.

Bij een intensieve behandeling kan mogelijk vervelling optreden.

Microneedling kan worden ingezet in een combinatie behandeling.

Afhankelijk van de huid-vraag en indicatie kan de huidtherapeut samen met jou beslissen om een gecombineerde behandeling toe te passen.

Denk hierbij aan intensieve peeling (TCA), milde tot diepe peeling of laserbehandeling en combinatie met microneedling

Gemiddeld duurt een behandeling 30 tot 45 minuten

Microneedling kan ingezet worden voor hyperpigmentatie, algehele huidverbetering, huidveroudering, acne littekens, restacne, littekens en straie.

Microneedling is veilig en effectief voor alle huidtypes.

Prices
Microneedling i.c.m. peeling
Microneedling gelaat 195.00
Microneedling gelaat + hals 225.00
Microneedling i.c.m. TCA (Pixel-peel) 250.00
Zonder peeling
Gelaat of hals 30 min 150.00
Gelaat en hals 45 min 225.00
Enkel plekje < 5 min 75.00
Small area <10 min 100.00
Medium area <25 min 150.00
Large area <40 min 225.00

Schedule a consultation

Make an appointment

What is your skin type?

Take the quiz
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.