Proclaimer

Algemeen

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Huidzorg West BV. Huidzorg West besteedt haar uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van haar website. Desondanks is het mogelijk dat informatie toch niet correct of verouderd is. Ziet u dat, dan stellen wij het op prijs als u ons dat laat weten door een e-mail te sturen naar info@huidzorgwest.nl.

Huidzorg West aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolge van het gebruik van informatie op deze website, of het zonder persoonlijk advies wijzigen of stoppen van een behandeling.

Links naar websites van derden

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan door Huidzorg West worden geëxploiteerd. Huidzorg West is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Copyright

De inhoud van de website mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder schriftelijke goedkeuring van Huidzorg West. Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen met Huidzorg West.

Privacy

Informatie over bezoeken aan www.huidzorgwest.nl (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. Het gebruik van deze informatie leidt er niet toe dat identificeerbare persoonsgegevens worden verzameld of opgeslagen. De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.