Partners

Samenwerkingspartners Huidzorg West

Huidzorg West werkt graag multidisciplinair. Want door kennis te delen realiseren wij betere zorg voor onze (toekomstige) cliënten.

Ook samenwerken met Huidzorg West?

 

Multidisciplinair

Wij komen dus graag in contact met jou als mede-professional! Heb jij cliënten die een huid, haar of oedeem gerelateerde aandoening hebben en denk jij dat wij samen de zorg kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Wij werken nu al samen met de poli dermatologie van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft en de huisartsen van het Gezondheidscentrum Rijswijk Buiten. Daarnaast hebben wij korte lijnen met meerdere huisartsen en thuiszorgorganisaties in de regio Delft/ Westland/ Wateringseveld.

Dalton Medical

Al ruim 10 jaar heeft Dalton Medical een fijne samenwerking met Huidzorg West. “Ze hebben een frisse, maar kritische kijk op innovaties.”

Lees hier meer ...

Gezondheidscentrum RijswijkBuiten

Binnen het gezondheidscentrum zal een intensieve samenwerking worden gerealiseerd tussen huisartsen, huidtherapeuten, fysiotherapeuten en andere zorgverleners die hun plaats innemen binnen het gezondheidscentrum.

Lees hier meer ...

Reinier de Graaf Gasthuis

Dermatoloog Dr. Tijssen is  een gewaardeerde samenwerkingspartner van Huidzorg West.

Naast de beoefening van reguliere dermatologie is hij ook nog gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Binnen het huid- en lasercentrum van het ‘Reinier de Graaf‘ ziekenhuis werkt dermatoloog Dr. Tijssen nauw samen met huidtherapeut Annamarie van der Meulen.

Lees hier meer ...

Wij willen samenwerken met andere professionals!

Met professionele zorgverleners uit belendende gebieden willen wij graag in contact komen met als doel zorg voor cliënten te verbeteren.

Huisartsen

Op het gebied van cosmedische en medische zorg zouden we ons graag kenbaar willen maken aan andere (para)medische zorgverleners. Binnen de huidtherapie zijn wij gespecialiseerd in het deskundig en effectief verwijderen van goedaardige huidplekjes, behandelen en voorlichting geven in acne gerelateerde klachten en oedeem gerelateerde klachten verminderen door het inzetten van een breed behandeltraject. Bij veel van de huid gerelateerde huidaandoeningen is een multidisciplinaire aanpak van belang om vermindering van de klachten te realiseren.

Samenwerken?

Graag komen we daarom in contact met andere zorgverleners om de zorg te blijven verbeteren. Ook werken we graag samen en als daar behoefte aan bestaat, komen we graag eens langs om jou en je mogelijke collega’s te vertellen over wat huidtherapeuten kunnen doen voor jouw cliënten. Ben jij fysiotherapeut, huisarts, thuiszorgmedewerker of een andere zorgprofessional? Dan zoeken wij jou.

Samenwerken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.