De Praktijk van Huidzorg West

Welkom in de virtuele praktijk van Huidzorg West.

Maak een afspraak met ons als je huidklachten hebt en wilt weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Afspraak

We behandelen uitsluitend op afspraak. Bel ons of mail naar info@huidzorgwest.nl of meld je aan via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn elke ochtend tussen 8.30 uur en 12.30 uur aanwezig om je vragen te beantwoorden of afspraken in te plannen. Als we de telefoon niet beantwoorden, zijn we allemaal aan het behandelen. Spreek dan alsjeblieft wel je naam en telefoonnummer in, want dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Afspraak maken

Ook om je afspraak tijdig te annuleren (48 uur!) of om te zetten, bel of mail je ons. Want als je niet tijdig annuleert of niet verschijnt wordt de gereserveerde tijd wel bij je in rekening gebracht. Je ontvangt dan een factuur per e-mail, jouw zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Intakegesprek

Voor het eerste intakegesprek is 30 minuten gereserveerd. Indien er meer tijd nodig is, plannen we natuurlijk een extra gesprek in. Tijdens dit intakegesprek worden al jouw vragen, wensen en verwachtingen met je besproken. De huidtherapeut onderzoekt je huid en stelt je vragen over je huidklacht(en). Vervolgens geeft de huidtherapeut je advies en stelt zij, in overleg met jou, een persoonlijk behandelplan op. Ook geeft ze je een prijsindicatie. We maken onze eerste behandelafspraak, nadat je ons mondeling en schriftelijk toestemming hebt verleend.

Medische vragenlijst

Voorafgaand aan het intakegesprek sturen wij je een informatiepakket op en een medische vragenlijst. Wij vragen je deze ingevuld en ondertekend mee te nemen naar het intakegesprek. Het is voor ons van belang om te weten hoe je algemene gezondheid is, zodat we daar tijdens de behandeling rekening mee kunnen houden. Neem eventueel je medicijnenlijst en/of een verwijsbrief mee. Bij personen jonger dan 16 jaar, is de aanwezigheid van een ouder of voogd verplicht bij het intakegesprek.

Wet bescherming persoonsgegevens

De praktijk van Huidzorg West hecht grote waarde aan jouw privacy. Gegevens met betrekking tot de cliënt worden door de huidtherapeut opgenomen in een persoonsregistratie volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (“WBP”). De huidtherapeut en eventuele betrokkene bij de behandeling (verwijzer, stagiaire, waarnemer en/of medewerker) verstrekt geen persoonlijke en medische gegevens aan derden zonder daarvoor toestemming van de cliënt te vragen.

Alle medewerkers van Huidzorg West gaan vertrouwelijk om met patiëntgegevens. Het patiëntendossier is veilig opgeslagen via een automatiseringssysteem voor een huidtherapeutische praktijk. De gegevens in deze beveiligde praktijksoftware kunnen niet verloren gaan of in onbevoegde handen terechtkomen. Lees ons privacyreglement voor alle informatie.

Algemene voorwaarden

Indien je voor het eerst een bezoek brengt aan de praktijk van Huidzorg West is het van belang dat je op de hoogte bent van onze algemene voorwaarden.

Kwaliteitswaarborg

Wij zijn aangesloten bij onderstaande organisaties, zo ben je zeker van kwalitatief hoogwaardige zorg. Wij vinden het namelijk niet meer dan logisch dat jij kunt rekenen op onze kwaliteit!

 

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

De praktijk van Huidzorg West is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Door de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten wordt een aantal kwaliteitseisen aan de beroepsgroep opgelegd. Hierbij hoort onder andere het volgen van nascholing en ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister.

Kwaliteitsregister Paramedici

Bij registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici wordt gecontroleerd of de beroepsbeoefenaar voldoet aan de opleidingseisen die beschreven staan in de Wet BIG artikel 34.

Dutch Aesthetic Laser Association

De praktijk van Huidzorg West is aangesloten bij de DALA. De DALA staat voor Dutch Aesthetic Laser Association en is de enige Nederlandse beroepsvereniging die zich serieus inzet voor de kwaliteit van laser, licht en op energie gebaseerde behandelingen. De ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op en worden door heel veel behandelaars aangeboden. Niet iedere behandelaar is wettelijk bevoegd om deze technieken uit te voeren en door gebrek aan overheidstoezicht is het noodzaak geworden een beroepsvereniging op te richten waarin zich, in deze technieken gespecialiseerde en bevoegde, behandelaars kunnen verenigen.

Netwerk huidtherapie na brandwonden

Speciaal voor mensen met brandwondenlittekens zijn er huidtherapeuten die de post-hbo opleiding ‘Huidtherapie na Brandwonden‘ hebben gevolgd. Deze opleiding is ontwikkeld door Hogeschool Utrecht in samenwerking met de Nederlandse Brandwonden Stichting en specialisten uit de Nederlandse en Belgische brandwondenzorg.

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.