Afspraak maken

Inloggen op het afsprakenportaal

Bij Huidzorg West behandelen we uitsluitend op afspraak. Via ons online afspraakportaal kun je een afspraak met ons maken:

Maak je een afspraak voor een intakegesprek? Houdt dan rekening met de kosten die verbonden zijn aan dit intakegesprek. Bij het invullen van uw gegevens gaat u akkoord met onze AVG-voorwaarden, mocht u hier vragen over hebben dan kunt u met ons contact opnemen.

 

Online afspraakportaal

Handleiding inloggen op het afspraakportaal

 

Wanneer je voor de eerste keer bij ons komt, klik je in het online afspraakportaal op ‘Intake plannen.’

 

 

Wanneer je als bestaande patiënt bij ons een afspraak wilt maken, klik je eerst op ‘nieuw wachtwoord aanvragen’. Vervolgens voer je het e-mailadres in waar je bij ons mee bekend bent en maak je een wachtwoord aan. Je ontvangt een bevestigingsemail waarna je kunt inloggen in het systeem om een afspraak in te plannen.

 

Wanneer je als bestaande patiënt een vervolg afspraak wil maken en je bent al ingelogd. Klik dan op vervolg behandeling inplannen. Heb jij een hele nieuwe zorgvraag die niet bij ons bekend is? Klik dan op nieuwe behandeling inplannen. Zo kan de huidtherapeut deze zorgvraag tijdens een intake gesprek beoordelen en een behandelplan opstellen.

Vragen?

Bij vragen kun je contact met ons opnemen via 015-2561806, wij zijn iedere ochtend via dit nummer bereikbaar om je vraag direct te kunnen beantwoorden. Als je in de middag of avond belt en je oproep niet wordt beantwoord, dan zijn wij allemaal aan het behandelen. Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je zo snel mogelijk terug. Uiteraard kunt u uw vraag ook per e-mail stellen via info@huidzorgwest.nl.

Intakegesprek

Voor het eerste intakegesprek reserveren wij altijd minimaal 30 minuten. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan wordt er een extra gesprek ingepland. Tijdens het intakegesprek worden al jouw vragen, wensen en verwachtingen met je besproken. Een van ons onderzoekt je huid en stelt je vragen over jouw huidklacht(en). Vervolgens geven we je advies en stellen wij in overleg met jou een persoonlijk behandelplan op. Ook geven wij je een bijbehorende prijsindicatie. Er kan een afspraak ingepland worden voor de eerste behandeling, nadat je mondeling en schriftelijk toestemming hebt verleend. Aan het intakegesprek zijn kosten à €35.00 verbonden. Indien gekozen wordt om laser of IPL therapie in te zetten, dan zullen deze kosten worden verrekend met de eerste behandeling.

Medische vragenlijst

Voorafgaand aan het intakegesprek sturen wij je een informatiepakket van onze praktijk en een medische vragenlijst toe. Wij vragen je deze ingevuld en ondertekend mee te nemen naar het intakegesprek. Het is voor ons van belang om te weten hoe jouw algemene gezondheid is, want dan kunnen we daar tijdens de behandeling rekening mee houden. Neem eventueel je medicijnenlijst en/of een verwijsbrief mee. Ben je jonger dan 16 jaar, dan moet je moeder, vader of een voogd  verplicht aanwezig zijn bij het intakegesprek.

Vergoeding en verwijzing

De vergoedingen van behandelingen door een huidtherapeut verschillen bij iedere zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van de soort behandeling die voor jouw klachten de juiste is en de soort zorgverzekering die je hebt. Veel therapieën worden gedeeltelijk of geheel vergoed. Jouw zorgverzekeraar kan je precies vertellen welke rechten je hebt op vergoeding.

Wil je in aanmerking komen voor een vergoeding, dan heb je in elk geval een verwijzing nodig van je huisarts of je specialist. Maar je hebt niet voor al onze behandelingen een verwijzing nodig. Je kunt dus ook op eigen initiatief contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.