Werken bij Huidzorg West

Huidzorg West groeit hard! En daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! Wil jij aan de slag binnen ons specialistische team dat bestaat uit ervaren huid- en oedeemtherapeuten? Zet jij graag alles op alles om mensen weer goed in hun vel te laten zitten? Geef jij graag eerlijk advies en hoge kwalitatieve zorg? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Bekijk de vacatures hieronder:

 

Vacature Officemanager

Ben jij een organisatietalent met oog voor detail? Heb je sterke communicatieve vaardigheden en werk je graag in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons specialistische team bestaat uit ervaren huid- en oedeemtherapeuten en officemedewerkers die alles op alles zetten om jou weer goed in je vel te laten zitten. Wij gaan net dat stapje verder door middel… meer lezen!

 

Vacature baliemedewerker student huidtherapie

Ben jij een enthousiaste derde- of vierdejaars huidtherapiestudent en wil je vast kennismaken met het werken in de praktijk? Dan zoeken we jou om ons veelzijdige team te ondersteunen… meer lezen!

NIEUW: Welke SPF past het beste bij jouw huid?

Probeer het nu!
© Copyright 2023 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.