Partner

Reinier de Graaf Gasthuis

Gewaardeerde samenwerkingspartner van Huidzorg West

Dr. Tijssen

Dermatoloog Dr. Tijssen is  een gewaardeerde samenwerkingspartner van Huidzorg West.

Naast de beoefening van reguliere dermatologie is hij ook gespecialiseerd in cosmetische dermatologie. Binnen het huid- en lasercentrum van het ‘Reinier de Graaf‘ ziekenhuis werkt dermatoloog Dr. Tijssen nauw samen met huidtherapeut Annamarie van der Meulen.

Door deze samenwerking wordt voor cliënten het maximale eruit gehaald; beide professionals brengen hun kennis samen in de behandeling en vullen elkaar dus perfect aan in diagnostisering en behandeling.

Zoals dermatoloog De Roos, lid van de raad van advies van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten (NVH) zegt: Wat fysiotherapie is voor de orthopedisch chirurg, zal huidtherapie zijn voor dermatologen. Op de huid- en laserkliniek ‘Reinier de Graaf’ wordt dit beeld bevestigd.

Tijdens de speciale poli’s worden bijvoorbeeld goedaardige huidtumoren gediagnostiseerd door de dermatoloog en die worden vervolgens door de huidtherapeut netjes behandeld. Ook met behandeling met de vaat- en pigmentlaser,  maken we beiden gebruik van elkaars ervaringen met deze apparaten. Verder blijkt soms tijdens een adviesgesprek dat een vraag aan de dermatoloog meer een huidtherapeutische vraag is of omgekeerd. Door de samenwerking is er dan ook een snel en goed antwoord voor de cliënt die de huid- en laserkliniek ‘Reinier de Graaf’ bezoekt, zegt Dr. Tijssen.

De behandelingen voor goedaardige tumoren, pigmentvlekken en vaatafwijkingen kunnen dus met licht- laserbehandelingen op de poli worden uitgevoerd door de huidtherapeut en de dermatoloog. De spreekuren van de dermatoloog en huidtherapeut zijn aan elkaar gekoppeld waardoor veel behandelingen gezamenlijk worden uitgevoerd om zo aan cliënten de beste zorg te kunnen bieden.

Door kennis te nemen van de expertise van dermatoloog Dr. Tijssen wordt gelijk ook de kundigheid en kennis verder ontwikkeld. Annamarie van der Meulen zegt daarover: “Die kruisbestuiving en het blijven leren vanuit andere disciplines, is van grote meerwaarde. Dat is iets wat ik met Huidzorg West altijd zal nastreven.”

Reinier de Graaf Ziekenhuis
Poli Dermatologie

Afspraken maakt u via de poli.
Reinier de Graafweg 5
2625 AD Delft

www.reinierdegraaf.nl

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.