Een zo natuurlijk mogelijk resultaat

Botox

Botox wordt gebruikt voor de behandeling van rimpels die ontstaan door spieraanspanning. Het inspuiten van botox zorgt ervoor dat de zenuwsignalen de spier niet meer kunnen bereiken. Hierdoor kunnen de spieren tijdelijk minder of niet meer aanspannen waardoor rimpeltjes vervagen of verdwijnen. Het kan ook verdere toename van lijntjes in de huid voorkomen.

Veelgestelde vragen over botox Afspraak maken

Wat houdt de behandeling in?

Botox

Botox wordt vooral veel toegepast voor rimpels in de frons, voorhoofd en kraaienpootjes, maar het is ook voor heel veel andere (medische) toepassingen beschikbaar. Naast rimpel behandeling is een veel voorkomende indicatie voor botox het overmatig zweten in de oksels.

Vaak begin je na enkele dagen het eerste effect van de botox behandeling te merken. Soms kan botox op bepaalde plek beginnen te werken en pas later op andere locaties. Het definitieve resultaat van de behandeling is zichtbaar 2 weken na de behandeling. Het effect van botox behandeling verschilt per persoon, gemiddeld houdt het 3-4 maanden aan waarbij in het begin de spieren meestal niet meer bewegen en gedurende deze periode dit langzaam weer terugkomt. Als de botox volledig is uitgewerkt zullen ook de lijntjes weer terugkomen en is de situatie weer als voor het starten met botox.

De behandeling

Stap 1 1

Samen met de dermatoloog wordt er gekeken naar de huid-vraag en of botox de meest veilige behandelmogelijkheid is.

Stap 22

Samen met de dermatoloog wordt het behandelgebied bepaald

Stap 3 3

De dermatoloog brengt de botox in

Veelgestelde vragen

Botox

De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling niet of nauwelijks pijnklachten.

Het effect van botox behandeling verschilt per persoon, gemiddeld houdt het 3-4 maanden aan waarbij in het begin de spieren meestal niet meer bewegen en gedurende deze periode dit langzaam weer terugkomt. Als de botox volledig is uitgewerkt zullen ook de lijntjes weer terugkomen en is de situatie weer als voor het starten met botox.

Vaak begin je na enkele dagen het eerste effect van de botox behandeling te merken. Soms kan botox op bepaalde plek beginnen te werken en pas later op andere locaties. Het definitieve resultaat van de behandeling is zichtbaar 2 weken na de behandeling.

Blauwe plekken, roodheid en zwelling op de prik plaatsen direct na de behandeling, jeukende plekken na behandeling en/of hoofdpijn

Bij zwangerschap of borstvoeding, als je allergisch bent voor een botox of één van de bestanddelen, bij een actieve ontsteking in het te behandelen gebied of als u bekend bent met erfelijke spierziekten.

 

Tarieven
1 Zone 170.00
2 Zones 290.00
3 Zones 399.00
1/2 Zone 85.00

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.