Krijg een frisse, egale en gladde huid.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling die dode huidcellen verwijdert. Deze behandeling wordt toegepast om de huid te stimuleren weer nieuwe cellen en collageen aan te maken. Hierbij worden grove huidstructuren verbeterd en kunnen pigmentvlekken, littekens of restacne verminderd worden. Met als resultaat een gladdere en egalere huid.

Veelgestelde vragen over microdermabrasie Afspraak maken

Wat houdt de behandeling in?

Microdermabrasie

Door middel van microkristallen kunnen we je huid een dieptepeeling geven. Microdermabrasie stimuleert de celvernieuwing en het onderhuids bindweefsel en collageen in de huid. Ook verbetert het je bloedcirculatie en zorgt het voor een gezonde glanzende huid.

De behandeling

Stap 11

De huid wordt gereinigd met een gezichtsreiniger

Stap 22

De huidtherapeut zal met de behandelkop banen over de huid maken. Hierbij wordt de huid licht opgezogen en worden de microkristallen op de huid afgevoerd. Afhankelijk van de indicatie zullen we de behandeling mild of intensief inzetten

Stap 33

De overgebleven microkristallen op de huid worden licht in gemasseerd

Stap 44

De overtollige microkristallen worden verwijderd met een kompres en de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème en SPF

Veelgestelde vragen

Microdermabrasie

Afhankelijk van het beoogde resultaat zijn er meerdere microdermabrasie behandelingen nodig. In het intake gesprek wordt bepaald of het gaat om een oppervlakkige of middeldiepe behandeling. Hierbij wordt voor een optimaal resultaat gemiddeld 5 tot 7 behandelingen geadviseerd.

De huid wordt door de behandeling gevoeliger voor zonlicht en zal voor het beperken van risico’s niet tijdens de zomermaanden worden uitgevoerd.

Na de behandeling kan de huid er rood en soms gezwollen uitzien. De behandeling kan licht gevoelig zijn en zal aanvoelen alsof er een zandstraal en/of stofzuigertje op de huid wordt geplaatst.

De huid mag na de behandeling worden gecamoufleerd met minerale make-up. Binnen Huidzorg West werken wij met de minerale make-up producten van Jane Iredale. De huidtherapeuten van Huidzorg West kunnen jou over deze make-up producten adviseren.

Afhankelijk van de indicatie kan microdermabrasie worden ingezet met andere behandelmethodes. De huidtherapeuten van Huidzorg West zullen jou hier tijdens het intake gesprek meer over vertellen. Behandelmethodes die naast microdermabrasie kunnen worden ingezet zijn: lasertherapie en/of chemische peelings.

De microdermabrasie behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Microdermabrasie kan worden vergoed door de zorgverzekering, afhankelijk van de indicatie. Indien deze onder de indicatie acné valt kan dit worden vergoed. Acnetherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Afhankelijk van jouw zorgverzekering krijg je hier vergoeding voor. Kijk in de polisvoorwaarden of de behandeling (gedeeltelijk) wordt vergoed.

Microdermabrasie wordt toegepast bij:

Tarieven
Microdermabrasie (incl. dieptereiniging) 30 min 95.00
In combinatie met peelings 45 min 120.00

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.