Annamarie van der Meulen

Eigenaresse en huidtherapeut

Annamarie van der Meulen is naast Huidtherapeut ook eigenaresse van Huidzorg West. Sinds 2010 is Annamarie eigenaar van Huidzorg Delft. Vanaf 2022 was het tijd om de naam te veranderen naar Huidzorg West. Nog altijd met de wortels in Delft maar inmiddels ook met een locatie in Rijswijk Buiten. De drive om de best mogelijke zorg te leveren is Annamarie op het lijf geschreven.

‘Wat ik belangrijk vindt binnen Huidzorg West is om te werken met een hecht team met veel liefde voor het vak Huidtherapie. Waar we met de beste apparatuur werken en met de juiste kennis waarmee wij ons onderscheiden.’

"Mensen zich weer goed laten voelen in hun
eigen huid is mijn dagelijkse beloning"

De juiste kennis en kunde is van groot belang voor Huidzorg West. In 2021 is er binnen de praktijk een uniek opleidingstraject ontwikkeld, de Huidzorg Academie.

De Huidzorg Academie zorgt ervoor dat alle huidtherapeuten over dezelfde kennis beschikken en dan iedereen de zorg krijgt die hij verdiend.

Naast de werkzaamheden binnen Huidzorg West is Annamarie ook werkzaam op de Cosmetische poli Dermatologie van het Renier de Graaf Ziekenhuis. Hier hebben we een unieke samenwerking met de Dermatologen.

Zo blijft de ontwikkeling van Huidzorg West altijd doorgaan en zorgt Annamarie ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Opleidingen
Hbo Huid en Oedeemtherapeut Hogeschool Utrecht
Post hbo nazorg Huidtherapie bij brandwonden
Post hbo licht - laser
Cursus: Willie Fourie ''Fascia technieken''
Aangesloten bij
Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten (NVH)
Kwaliteitsregister Paramedici
Netwerk huidtherapie na brandwonden
Dutch Aesthetic Laser Associantion (DALA)

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.