Emma Jabroer

Huidtherapeut

In mei 2019 heb ik mijn studie tot huid- en oedeemtherapeut afgerond. Tijdens mijn studie heb ik mij altijd geïnteresseerd in zowel het medische als het cosmetische gebied van de huidtherapie. De verscheidenheid in behandelingen bij Huidzorg West is dan ook wat mij aantrok tot de praktijk. Het kunnen bieden van handvaten en samen met de patiënt te werken naar verbetering, is wat voor mij het beroep waardevol maakt.

"Het kunnen bieden van handvaten en samen met de patiënt te werken naar verbetering, is wat voor mij het beroep waardevol maakt"

In november 2021 heb ik mijn diploma gehaald van de Masteropleiding innovatie in zorg en welzijn. Hier heb ik geleerd kritisch te kijken naar de zorg en innovaties te bedenken voor problemen die zich voordoen! Ik heb mij verdiept in de informatievoorziening omtrent lymfoedeem na de behandeling van borstkanker. Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan het waarborgen van de kwaliteit waar Huidzorg West voor staat.

Daarnaast ben ik in januari 2022 een nieuwe uitdaging gestart bij De Haagse Hogeschool met het geven van les aan studenten huidtherapie. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring te delen en studenten te enthousiasmeren voor dit mooie vak!

Opleidingen
Hbo Huid en Oedeemtherapeut Hogeschool Den Haag
Master innovatie in zorg en welzijn
Aangesloten bij
Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten (NVH)
Kwaliteitsregister Paramedici

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.