Joyce de Leur

Huidtherapeut en praktijkmanager

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Huidzorg West. Na een start als stagiaire en assistent huidtherapeut nu al vele jaren als senior huidtherapeut en praktijkmanager. De combinatie van deze twee functies maakt mijn werk afwisselend en uitdagend. Elke dag het best mogelijke uit het team en de praktijk halen is waar ik naar streef.

"Het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen,
is mijn motivatie"

Voor mij bestaat een team uit puzzelstukjes, sommige puzzelstukjes lijken misschien op elkaar maar vullen elkaar toch aan waardoor het een passend geheel wordt. Precies dat maakt een team ons topteam. Iedereen met zijn eigen krachten en eigenschappen.

Voor onze praktijk staat altijd voorop dat onze zorg de beste zorg is die onze cliënten kunnen krijgen. We streven elke dag naar de juiste behandelingen om tot optimaal resultaat te komen. Dit doen we door met elkaar te overleggen, onze kennis up to date te houden en mee te bewegen binnen de ontwikkelingen van ons vakgebied. Het patiëntencontact hierin is ook heel belangrijk. We streven ernaar dat iedereen die met een klacht bij ons komt zich gehoord voelt. We hebben altijd de intentie om de best mogelijke zorg te leveren en wanneer nodig dit ook in overleg te doen met andere disciplines.

Werken bij Huidzorg West zorgt bij mij na al die jaren nog steeds voor een goed gevoel. Iedere dag kunnen we mensen helpen om klachten te verminderen of weg te nemen. Onze patiënten leggen hun zorgen bij ons in handen en het is aan ons om daar op een goede manier mee om te gaan en eerlijk te zijn over het verwachtingspatroon.

 

Opleidingen
Afgeronde hbo-opleiding huidtherapie
Post hbo licht – laser
Opleiding coachend leiderschap
Cursus: Willie Fourie ''Fascia technieken''
Aangesloten bij
Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten (NVH)
Kwaliteitsregister Paramedici

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.