Joyce de Leur

Huidtherapeut en operationeel manager

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Huidzorg West. Nu al vele jaren als senior huidtherapeut en operationeel manager. Als operationeel manager heb ik de dagelijkse leiding over ons team huidtherapeuten en balieassistenten. Ik probeer hierin iedereen de sturing te geven die ze nodig hebben en ieders sterke punten optimaal te benutten op de werkvloer zodat we elke dag met elkaar de beste zorg kunnen geven aan onze patiënten en cliënten.

"We streven ernaar dat iedereen die met een klacht bij ons komt zich gehoord voelt."

Voor onze praktijk staat altijd voorop dat onze zorg de beste zorg is die onze patiënten en cliënten kunnen krijgen. We streven elke dag naar de juiste behandelingen om tot optimaal resultaat te komen. Dit doen we door met elkaar te overleggen, onze kennis up to date te houden en mee te bewegen binnen de ontwikkelingen van ons vakgebied. Het patiëntencontact hierin is ook heel belangrijk. We streven ernaar dat iedereen die met een klacht bij ons komt zich gehoord voelt. We hebben altijd de intentie om de best mogelijke zorg te leveren en wanneer nodig dit ook in overleg te doen met andere disciplines.

Werken bij Huidzorg West zorgt bij mij na al die jaren nog steeds voor een goed gevoel. Iedere dag met het hele team de juiste spirit om mensen te helpen om klachten te verminderen of weg te nemen. Onze patiënten en cliënten leggen hun zorgen bij ons in handen en het is aan ons om daar op een zorgvuldige manier mee om te gaan en eerlijk te zijn over het verwachtingspatroon. Dat is waar wij voor staan. Graag tot ziens bij ons in de praktijk!

Opleidingen
Afgeronde hbo-opleiding huidtherapie
Post hbo licht – laser
Post hbo eczeembegeleiding
Opleiding coachend leiderschap
Cursus: Willie Fourie ''Fascia technieken''
Aangesloten bij
Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten (NVH)
Kwaliteitsregister Paramedici

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.