Van Huidzorg Delft naar Huidzorg West

De afgelopen maanden hebben wij achter de schermen hard gewerkt om deze verandering binnen onze huidtherapie praktijk te realiseren. Met trots hebben wij jullie al onze nieuwe naam en logo mogen presenteren, maar nu zal je je vast afvragen van waar die verandering …

Wat is er veranderd?
Met de groei van de praktijk, ook buiten Delft, merkten wij dat de naam Huidzorg Delft niet meer dekkend genoeg was. Vooral bij onze locatie in Rijswijk Buiten merkte wij wel eens een verwarring vanwege onze oude naam. Daarom gingen wij aan de slag en hebben wij de volgende veranderingen gerealiseerd de afgelopen periode:

  • Een nieuwe naam
  • Een nieuw logo
  • Een nieuwe website

Na bijna 12 jaar hebben wij afscheid genomen van ‘Huidzorg Delft’ en gaan wij verder als Huidzorg West. Hierbij hoorde uiteraard ook een nieuw logo en hebben wij de website een flinke upgrade gegeven.

Nieuw logo
Ons nieuwe logo staat voor de elementen van de huidtherapie die wij belangrijk vinden, namelijk: lasertherapie, oedeemtherapie, huidtherapie & de samenwerking met de dermatologen. De vormen staan symbool voor de fundering van onze huid, namelijk de waterdruppels. Deze zijn toepasselijk in alle vier de elementen van de huidtherapie van doelgericht lasertherapie toepassen tot de mate van hydratatie in de huid en oedeem in ledenmaten. De verschillende richtingen van de druppels zijn weer te herleiden naar het altijd blijven vooruitstreven naar de meeste kwaliteit in opleidingen, apparatuur en behandelmogelijkheden. De dynamische beweging die dat met zich meebrengt is daarmee terug te zien in het logo.

 

Website vernieuwingen
Op onze website vind je ook een vernieuwde webshop, die de mogelijkheid geeft tot het aanmaken van een eigen bestelaccount. Zo kan jij gemakkelijk herhaalbestellingen plaatsen en hoef jij niet opnieuw al jouw gegevens in te vullen.
Daarbij hebben we ook een leuke Huidquiz toegevoegd, zodat je gelijk kan zien welke producten geschikt zijn voor jou huidtype. Zo kan je alvast een mooie stap maken in de weg naar een stralende huid. Heb jij de huidquiz al ingevuld? Zo niet, klik dan hier.

Naast de webshop hebben wij ook de extra functie om met ons te whatsappen toegevoegd! Hoe handig is dit. Onze whatsapp functie zal op werkdagen
tussen 09:00 – 13:00 beschikbaar zijn voor korte vragen over jouw afspraak of behandelmogelijkheden.

 

Met dank aan
Al deze veranderingen hadden wij niet kunnen realiseren zonder onze fantastische hulptroepen. In het bijzonder willen wij GetBright bedanken voor de ondersteuning, managen en het realiseren van deze grote verandering.
Ook willen wij BigBooom, Marieke Mulder (fotografie), Lois van Lois New Media, Linda Smart van marvinsmart en onze foto- en videomodellen hartelijk bedanken voor de leuke samenwerking.

 

 

 

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.