Voel je lekker in je vel.

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie wordt ingezet bij verschillende huidindicaties. Bij deze behandeling worden verkleuringen, roodheden of littekens minder zichtbaar gemaakt.

Veelgestelde vragen over camouflagetherapie Afspraak maken

Wat houdt de behandeling in?

Camouflagetherapie

Door een grote variatie in kleuren van de verschillende camouflage-crèmes en/of poeders, is het mogelijk om onopvallende camouflage aan te brengen voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Met behulp van de juiste speciale fixatieproducten is de camouflage bestand tegen water en veegvast.

De behandeling

Stap 11

Tijdens een camouflagetherapie behandeling brengt de huidtherapeut een camouflagevloeistof aan op je huid.

Stap 22

In 1 à 2 behandelingen is het mogelijk om met de huidtherapeut van Huidzorg West het juiste camouflage product met bijpassende kleur te bepalen voor jouw huidindicatie.

Stap 33

Tijdens de behandeling(en) wordt jou aangeleerd hoe je het product zo natuurlijk mogelijk kan aanbrengen en gebruiken.

Veelgestelde vragen

Camouflagetherapie

Bij huidzorg West wordt gewerkt met Jane Iredale en Dermacolor.

Jane Iredale
Jane Iredale biedt minerale camouflage en make-up voor alle huidtypes. De producten van Jane Iredale hebben een hoge dekkingsgraad en zijn verzorgend en niet-irriterend voor de meest gevoelige huidtypes.

Dermacolor
Voor een huidprobleem waar een hogere dekkingsgraad nodig is, werkt Huidzorg West met de producten van Dermacolor. Deze producten staan bekend om hun professionele en zeer dekkende eigenschappen voor de meest heftige indicaties.

Camouflagetherapie wordt vaak ter ondersteuning van andere huidtherapeutische zorg toegepast. Het is belangrijk om de geïrriteerde huid verantwoord te camoufleren. Zodat je huid er niet alleen mooi uitziet, maar ook op de juiste manier wordt verzorgd.

Afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering kan camouflagetherapie inclusief de producten vergoed worden voor een maximaal bedrag per totale duur van de zorgverzekering of per zorgverzekeringsjaar. Benieuwd of jij in aanmerking komt voor een vergoeding? Kijk dan op dit handige overzicht.

Minerale make-up wordt aangeraden, omdat het je natuurlijke schoonheid laat stralen dankzij de gezonde minerale make-up van Jane Iredale.

Jane Iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt!

Camouflagetherapie kan bij schillende huidproblemen worden ingezet.

Denk hierbij aan:

Tarieven
Camouflagetherapie - advies en training (excl. producten) 30 min 60.00

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.