Verbeter je huidconditie.

Peeling

Een peeling is een effectieve en eenvoudige manier voor het verbeteren van de huidconditie. De behandeling zorgt er in feite voor dat de huid zichzelf zal vernieuwen, waardoor storende plekjes of acnelittekens verminderen. Ook maakt het de huidstructuur fijner en laat het je huid weer stralen.

 

Veelgestelde vragen over peeling Afspraak maken

Wat houdt de behandeling in?

Peeling

Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit een combinatie van verschillende natuurlijke zuren zoals melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Deze zuren activeren verschillende huidstructuren om sneller te gaan vernieuwen.

Op deze manier heeft elk zuur zijn eigen unieke eigenschap die geschikt is voor verschillende huidindicaties. Denk hierbij aan het verminderen van pigmentatie en ontstekingen of het reduceren van de talgproductie. Daarnaast stimuleren deze natuurlijke zuren ook de bindweefselvezels, wat voor huidverbetering zorgt. Voor iedere huid is er een geschikte peeling.

Door het toepassen van peelings wordt de huidconditie op peil gehouden en zal de huid weer stralen. Afhankelijk van jouw huidtype en huidprobleem zal de huidtherapeut van Huidzorg West de meest passende chemische peeling toepassen.

De behandeling

Stap 11

De huid wordt gereinigd met een gezichtsreiniger

Stap 22

Indien nodig zal de huidtherapeut de huid nalopen op acne plekjes en deze middels diepte reiniging verwijderen

Stap 33

De huid wordt ontvet met een voorbehandelingslotion

Stap 44

De peeling wordt aangebracht en zal enkele minuten in de huid trekken

Stap 55

De huidtherapeut neutraliseert de zuren van de peeling

Stap 66

De huid wordt tot slot verzorgd met een herstellende crème en indien nodig een SPF

Veelgestelde vragen

Peeling

Na de behandeling kan de huid er rood uitzien en strak aanvoelen. De roodheid is vaak binnen enkele uren verdwenen. Er kan in de eerste drie dagen een schilfering ontstaan, maar dit geneest binnen twee weken. Meestal start het schilferen rondom de mond, kin, wangen en ogen. Het is belangrijk dat je niet aan de korstjes en velletjes komt.

De huid mag je na de behandeling camoufleren met een minerale make-up. De minerale make-up producten van Jane Iredale helpen de huid herstellen en irriteren de huid niet.

Een peeling kan worden vergoed, afhankelijk van de indicatie. Wanneer het de indicatie acné betreft, wordt de behandeling vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Afhankelijk van de zorgverzekering krijg je hier vergoeding voor. Kijk in de polisvoorwaarden of in dit handige overzicht, of de behandeling (gedeeltelijk) wordt vergoed.

Bij Huidzorg West wordt er gewerkt met de peelings van Neostrata en Toskani. Hierdoor kunnen wij een breed assortiment aan verschillende soorten fruitzuren aanbieden, denk hierbij aan:

  • Glycolzuur
  • Salicylzuur
  • Melkzuur
  • Amandelzuur
  • Koij zuur
  • Retinol
  • TCA
  • Citroenzuur
  • En combinaties van deze verschillende fruitzuren

De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Een peeling wordt voor verschillende huidproblemen ingezet. Denk hierbij aan acne, restacne maar ook aan pigment, huidverbetering of grove poriën.

Tarieven
Oppervlakkige peeling vanaf 85.00
Retinol peeling vanaf 130.00
TCA vanaf 135.00
Toskani Spot Out peeling vanaf 395.00

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.