Verminder je diepgelegen pigmentvlekken.

Toskani Spot out Kit plus

De SPOT OUT behandeling is een behandeling om hyperpigmentatie te verwijderen. Bij hyperpigmentatie is een stukje huid donkerder verkleurd dan de rest van de huid. Door deze behandeling worden donkere vlekken verwijderd en verminderd met behulp van het remmen van het ”melanogenese proces”.

Veelgestelde vragen over toskani spot out kit plus Afspraak maken

Wat houdt de behandeling in?

Toskani Spot out Kit plus

De Spot out behandeling is geschikt om dieper gelegen pigmentvlekken te verminderen, zonder hierbij invloed uit te oefenen op de huidteint. Daarbij wordt de toon en de glans van de huid geëgaliseerd en leidt het tot een anti-huidverouderingseffect en algehele huidverbetering.

De behandeling zal deels in de praktijk worden uitgevoerd en vervolgens zul je in de maanden na de behandeling de huid actief blijven behandelen met een thuisbehandelingscrème.

De behandeling

Stap 11

3 tot 5 dagen voorafgaand aan de behandeling word je huid voor-behandeld met een amandelzuur peeling

Stap 22

De huid wordt gereinigd met een gezichtsreiniger en ontvet met een lotion

Stap 33

De huidtherapeut brengt het Toskani Spot out masker aan over het gehele gelaat

Stap 44

Afhankelijk van jouw huidtype geeft de huidtherapeut instructies mee voor thuis. Dit zijn instructies die gaan over het extra aanbrengen van het masker en hoe je het masker kunt verwijderen na de benodigde tijd

Stap 55

Na het verwijderen van het gezichtsmasker mag de huid worden verzorgd met de bijgeleverde Total Recovery Crème

Veelgestelde vragen

Toskani Spot out Kit plus

De huid kan na de Spot out behandeling rood zijn en strak aanvoelen. Er kan een medium tot heftige schilfering ontstaan in de eerste 3 dagen na de behandeling.

Afhankelijk van jouw huidtype zal het Spot out masker er 6-12 uur op de huid zitten, hierdoor raden wij af om die dag te gaan sporten of activiteiten uit te oefenen waarbij je aan de huid kan zitten.

De eerste week na de behandeling heeft jouw huid de tijd nodig om te herstellen. Na de eerste week dien je de Spot out crème tweemaal daags gedurende de eerste 3 maanden aan te brengen.

Na deze drie maanden zal de frequentie worden verlaagd naar 1x per dag. Dit zal tot minimaal 6 maanden na de behandeling worden aangehouden.

In overleg met de huidtherapeut zal worden besproken of het voortzetten in een nog lagere frequentie van het smeren met de Spot out crème wenselijk is.

Op de dag van de Spot out behandeling is het niet mogelijk om de huid te camoufleren met make-up producten. De dagen en/of maanden na de behandeling raden wij aan om make-up producten op minerale basis op de huid aan te brengen. De make-up producten van Jane Iredale zijn veilig om de huid mee te camoufleren.

De ingrediënten in zowel de behandeling als de thuisbehandelingscrème zorgen voor een remming in het enzym Tyrosinase.

Hierdoor wordt te veel aan pigment verminderd of geheel verwijderd. Daarbij wordt de werking van de macrofagen in de huid verbeterd en wordt de huid beschermt tegen vrije radicalen.

Afhankelijk van jouw aanvullende zorgverzekeringspakket kan de Spot out behandeling worden vergoed vanuit het Camouflage pakket. Wil jij hier meer over weten? Kijk dan op dit handige overzicht.

De behandeling doet geen pijn, maar kan op sommige momenten oncomfortabel aanvoelen. De ingrediënten in het masker kunnen voor een tintelend tot prikkend gevoel zorgen. De dagen na de behandeling kan de huid droog en trekkerig aanvoelen, maar hiervoor mag je onbeperkt met de bijgeleverde verzorgende crème smeren.

De Spot out behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

De spot out kit wordt toegepast bij:

Tarieven
Toskani SPOT OUT peeling vanaf 395.00
SPOT OUT cream vanaf 120.00
Voorbereidende peeling vanaf 85.00

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.