Het coronavirus grijpt om zich heen

Huidzorg Delft tijdelijk gesloten in verband met coronavirus

Het coronavirus houdt ons allemaal in de ban. Het is een onzekere tijd voor iedereen en het roept veel vragen op. Afgelopen weken voelde voor ons als praktijk aan als een achtbaanrit. Vanuit de overheid mochten wij, als gezondheidsinstelling, in eerste instantie nog openblijven. Inmiddels heeft het kabinet op 23 maart de maatregelen aangescherpt en is ook vanuit de overheid besloten dat enkel acute zorg nog maar geleverd mag worden. Dit bevestigd het standpunt dat wij een aantal dagen eerder zelf al hadden ingenomen. Zorg verlenen blijft gewoon een plicht, en zo voelde wij dat ook. Daarom was het ook één van de moeilijkste beslissingen die wij als praktijk hebben moeten maken om te kiezen voor de veiligheid van jullie en onszelf.

De praktijk gaat tijdelijk sluiten. Het woord was er uit, wij konden het niet meer verantwoorden om de veiligheid van mensen in gevaar te brengen. Het virus grijpt hard om zich heen en had nu ook ons in zijn macht. We kunnen niet ontkennen dat er een paar tranen gevloeid hebben bij het maken van deze beslissing. Zorg verlenen zit in ons bloed en hoe kunnen we dat nu nog doen als we 1,5 meter afstand moeten houden van onze patiënten? Nadat het hoge woord er uit was ging alles als een sneltreinvaart. We moesten al onze patiënten bellen om dit onvermijdelijke nieuws te gaan mededelen, de veiligheidsmaatregelen werden binnen de praktijk aangescherpt, roosters werden omgegooid en neventaken werden onder de therapeuten verdeeld.

We zijn overweldigd door alle lieve, bemoedigende en positieve reacties die we van onze patiënten hebben ontvangen op de mededeling dat de zorg wordt uitgesteld. Wat een sterke, lieve, bijzondere mensen mogen wij toch behandelen. Al die positiviteit doet ons goed en motiveert ons des te meer om innovatief te zijn.

Videoconsulten

We hebben de afgelopen dagen namelijk niet stil gezeten. Nadat we zijn veranderd in telefooncentrale Huidzorg Delft – want we moesten iedereen natuurlijk persoonlijk contacten om de afspraak te verplaatsen – zijn we ook hard aan de slag gegaan met bedenken hoe we gepaste zorg op afstand kunnen bieden.

We hebben de videoconsulten in het leven geroepen. Door middel van een online programma kunnen wij ondanks het coronavirus, jullie op afstand toch helpen met het voordoen van oefeningen, uitleggen van het lymfesysteem aanzetten, adviseren in huidproducten of kletsen over behandelmogelijkheden wanneer deze corona crisis voorbij is. Loop jij dus ergens tegen aan en wil je onze hulp? Klik dan hier.

Webshop

Daarnaast zijn we hard bezig om onze webshop online te krijgen. Zo hoeven jullie niet zonder onze fijne producten te komen zitten. Voor alsnog kunnen de producten per telefoon of email besteld worden, waarnaar zij opgestuurd of bezorgd zullen worden.

Ook wordt er door onze therapeuten hard nagedacht over hoe we de zorg in de toekomst verder kunnen verbeteren. We proberen onze sociale media een upgrade te geven en zijn hard bezig met het nadenken en schrijven van informatieve blogs. Zijn er onderwerpen waar je meer over wilt weten? Stuur ons dan een berichtje.

Voor nu hopen wij dat iedereen in goede gezondheid blijft en willen we jullie op het hart drukken dat we jullie niet in de steek laten.

Liefs,
Team Huidzorg Delft

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.