Huidbehandelingen tijdens de zomer? Doen!

Er is enige terughoudendheid op het gebied van huidbehandelingen tijdens de zomer. Als je bewust met de zon omgaat en zorgt voor een goede zonbescherming, kunnen we jouw behandeltraject ook tijdens de zomer voortzetten. In Australië gaan de behandelingen tijdens de zomer ook door, dus dat kan hier ook mits de juiste voorzorgmaatregelen worden genomen. Ga jij een afspraak maken?

Direct afspraak maken

In deze blog zetten we op een rij welke voordelen zomerbehandelingen met zich meebrengen, welke voorzorgmaatregelen je kunt nemen tijdens jouw behandeltraject in de zomerperiode en welke zomeracties we momenteel hebben lopen.

Voordelen huidbehandelingen tijdens de zomer

Het doorzetten van jouw behandeltraject of het maken van een afspraak tijdens de zomerperiode brengt voordelen met zich mee. We hebben ze hierbeneden voor je op een rij gezet:

  • Ook tijdens de zomer veilig en verantwoord je persoonlijke huiddoelen behalen;
  • De huid voorbereiden op intensievere behandelingen tijdens de herfst en winter;
  • De huid weerbaar maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling of stedelijke verontreiniging;
  • Het onderhouden van jouw huidconditie.

Voorzorgmaatregelen tijdens huidbehandeltraject in de zomer

Om je huidbehandeling verantwoord te ondergaan, zijn er enige maatregelen die je kunt nemen op het gebied van zonbescherming en huidproducten die je inzet.

“Het dragen van een goede zonbescherming in de vorm van crème met minimaal SPF50 en/of zonwerende UV-kleding is al een goede start. Aanvullend is het vermijden van direct zonlicht bij een hoge UV-index een vereiste. Zoek in dat geval een schaduwrijke plek op.”

Zonbescherming in de vorm van producten, kleding en apps
Tijdens de zomer is het van belang om zonbeschermende middelen in te zetten, zoals: zonnebrandcrème (minimaal SPF30 of SPF50), zonwerende (UV-)kleding en apps die de UV-index laten zien met bijbehorende adviezen. Door deze gouden driehoek in jouw huidroutine te implementeren, zorg je er bewust voor dat je huid onnodige schade oploopt door UV-stralen.

Aanvullende huidproducten
Naast de benodigde zonbescherming kan je tijdens de zomer je huid ondersteunen tegen de mogelijk opgelopen schade ten gevolge van bijvoorbeeld UV-stralen of stedelijke verontreiniging. Hieronder hebben we een aantal producttips voor je opgesomd:

  • Serum of crème hoog in antioxidanten, zoals bijvoorbeeld vitamine-c, om de huidbarrière te herstellen. Daarnaast helpt vitamine-c ook goed tegen pigmentvorming.
  • Crème welke de huid hydrateert nadat je voor een langere periode in de zon bent geweest.
  • Het gebruik van glycolzuur in de avond om pigmentvorming tegen te gaan, en een egale teint te behouden of bereiken.

Zomeracties huidbehandelingen van Huidzorg West

Voor de zomerperiode hebben wij twee acties samengesteld welke doelgericht jouw huid ondersteunen tijdens de warmere, zonnige maanden.

Microneedling incl. peeling voor €175,00 i.p.v. €195,00
Gedurende de hele zomerperiode willen we je microneedling inclusief peeling voor €175,00 (in plaats van €195,00) voor het hele gelaat aanbieden. Daarbij krijg je ook 10% korting op ons volledige zonbeschermende Heliocare assortiment. Dan ben je direct goed beschermd tegen de zon! Lees hier voor meer informatie

Zomerglow pakket: 3 LPG en lipopeeling behandelingen voor €200,00 i.p.v. €225,00
De behandeling bevat: een diepe bindweefselmassage (LPG); een peeling van twee verschillende liposomale zuren (salicylzuur, melkzuur, glycolzuur of amandelzuur) en een mooie, zomerse glow! Ontdek de behandeling met een video-kijkje-achter-de-schermen of maak direct een afspraak via ons online portaal.

Afspraak maken voor een huidbehandeling tijdens de zomer?

Maak een afspraak via ons online portaal via de onderstaande knop. Ook is het mogelijk telefonisch of via e-mail een afspraak in te plannen.

Direct afspraak maken

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via info@huidzorgwest.nl of bellen naar 015 – 2561 806. Ons team staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Tot snel in de praktijk!

Team Huidzorg West

 

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.