Peeling en microneedling tijdens de zomer voor €175,00

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien; de temperaturen lopen op… en iedereen is langzaam aan het omschakelen naar de jaarlijks terugkerende vakantiemodus. Wist je dat je tijdens de zomer ook prima huidbehandelingen kunt ondergaan?

Om deze reden willen we gedurende de hele zomerperiode microneedling inclusief peeling voor €175,00 (in plaats van €195,00) voor het hele gelaat aanbieden. Daarbij krijg je ook 10% korting op ons volledige zonbeschermende Heliocare assortiment. Dan ben je direct goed beschermd tegen de zon!

“Microneedling wordt onder andere ingezet bij algehele huidveroudering, (acne)littekens, hyperpigmentatie en algehele huidverbetering.”

In deze blog zetten we op een rij waarom je microneedling kunt overwegen tijdens de zomer, wat je precies kunt verwachten tijdens de behandeling en welke peelingopties beschikbaar zijn.  Wil je wel alvast een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop. 

Direct afspraak maken

 

Waarom microneedling tijdens de zomer overwegen

Microneedling tijdens de zomer brengt voordelen met zich mee, namelijk:

  • Ook tijdens de zomer veilig en verantwoord je persoonlijke huiddoelen behalen;
  • Voorbereiding van de huid op zwaardere behandelingen tijdens de winter;
  • Weinig downtime – de huid kan tot 24-48u na de behandeling nog wat rood zijn, maar meestal verdwijnt dit al snel;
  • De huid weerbaar maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling.

“Microneedling optimaliseert celfuncties door de aanmaak van groeifactoren vanuit cellen te stimuleren. Hierdoor neemt de hoeveelheid collageen en elastine in de huid toe.”

Wat kan ik tijdens de behandeling verwachten?

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Gedurende deze tijd volgt de huidtherapeut een specifiek protocol welke is afgestemd op de huidindicatie. Onderstaand de globale lijn wat je tijdens de behandeling kunt verwachten.

De behandeling
De huidtherapeut begint door je huid met een speciale reiniger te reinigen. Deze kan een beetje prikken door de hoge dosering glycolzuur. Vervolgens brengt de huidtherapeut de gewenste peeling aan (zie volgende kopje voor specificaties), welke de huid kan laten tintelen. Vervolgens wordt de peeling geneutraliseerd en is het tijd voor microneedling. De huid wordt met behulp van een tussenstof (hyaluronzuur) met de microneedling pen behandeld. Vervolgens brengt de huidtherapeut een kalmerend masker aan, zodat je huid kan bijkomen van de sessie.

Welke peelingopties zet de huidtherapeut in?

Welke peeling de huidtherapeut inzet, is afhankelijk van je huid en de indicatie waarvoor je ons bezoekt. De huidtherapeut zal voorafgaand de behandeling een persoonlijk advies uitbrengen welke peeling effectief is bij jouw gewenste huidindicatie. Hieronder een aantal opties welke peelings worden gecombineerd met de microneedlingbehandeling tijdens de zomer. Vraag in de praktijk vooral naar de mogelijkheden bij jouw huidtype.

Vitamine C peeling
De vitamine c peeling zetten we in bij hyperpigmentatie, huidveroudering, huidschade door externe factoren en algehele huidverbetering. Deze peeling zorgt voor een extra antioxidanten boost tijdens de zomermaanden, welke bij hogere blootstelling aan UV-stralen belangrijk zijn.

Pumpkin peeling
De pumpkin peeling zetten we in bij algehele huidverbetering en huidjes die gevoelig zijn om acne te ontwikkelen. Deze peeling zorgt voor regeneratie en herstel van de huid tijdens de zomermaanden.

Amandelzuur en azelaïnezuur peeling
De combinatie peeling van amandelzuur en azelaïnezuur zetten wij in bij gevoelige huidtypen, zoals bij rosacea. Amandelzuur heeft een licht-exfoliërende werking, terwijl azelaïnezuur de huid kalmeert en roodheid helpt verminderen.

Milk peeling
De milk peel zetten wij in bij algehele huidverbetering en huidjes die gevoelig zijn om acne te ontwikkelen. Deze peeling is iets intensiever ten opzichte van de pumpkin peel, en speelt daarnaast ook goed in op acne plekjes welke hyperpigmentaties hebben veroorzaakt.

Overige peelings
De bovenstaande vier peelings behoren tot de groep welke wij gedurende de zomermaanden geregeld inzetten om huidverbetering te bereiken. Echter zijn er nog meer peeling opties mogelijk; bespreek deze vooral met je behandelend huidtherapeut.

Afspraak maken voor een peeling en microneedling tijdens de zomer?

De actie is geldig tijdens de volledige zomerperiode. Maak een afspraak via ons online portaal via de onderstaande knop. Ook is het mogelijk telefonisch of via e-mail een afspraak in te plannen.

Direct afspraak maken

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via info@huidzorgwest.nl of bellen naar 015 – 2561 806. Ons team staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Tot snel in de praktijk!

Team Huidzorg West

 

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.