Huidzorg Delft viert feest

Wat gaat de tijd snel. Alweer 10 jaar geleden begon ik als zelfstandig Huidtherapeut een eigen praktijk. Ik heb een aantal jaar in het Haga Ziekenhuis in Den Haag gewerkt en daarnaast bij Maja Kersten in Delft, voordat ik de stap naar een eigen praktijk heb gemaakt.

Na een paar jaar fulltime als huidtherapeut te hebben gewerkt begon mijn ondernemersbloed te stromen. Ik ben altijd op zoek geweest naar de best mogelijke zorg met de best mogelijke behandeltechnieken en apparatuur, binnen de praktijken waar ik tot dan toe werkzaam werd deze motivatie beperkt.

Het begin van Huidzorg Delft

Toen Maja Kersten met pensioen ging en mij vroeg om haar praktijk voort te zetten, was dit voor mij een mooie kans om mijn ideeën te gaan ontplooien. Op 1 Juli 2010 ben ik met haar in een maatschap gestapt, waaruit Huidzorg Delft is geboren. Deze maatschap heeft twee jaar geduurd, zodat Maja Kersten haar werk rustig kon afbouwen en ik ondertussen de praktijk verder kon ontwikkelen.

Ik was toen nog maar 27 jaar oud en stond totaal onbevangen in het leven. Ik zag op dat moment alleen maar mogelijkheden en geen bedreigingen. Juli 2012 ben ik met de praktijk verhuisd naar Plein Delftzicht, onze huidige hoofd locatie. Een behandel locatie waar we alle behandelmethoden kunnen aanbieden en waar we zijn gegroeid naar een praktijk van twee naar vijf behandelkamers. Inmiddels zijn er ook twee dependances in Rijswijk Buiten en in het Reinier de graaf Ziekenhuis bijgekomen.

Had ik verwacht waar ik nu zou staan en wat we met de praktijk in de afgelopen jaren hebben bereikt? Daar stond ik als 27-jarige niet bij stil. Als ik terugkijk ben ik ontzettend trots op Huidzorg Delft. Op de kwaliteit en integriteit waar we elke dag opnieuw voor kiezen. Ook ben ik trots op de mooie samenwerkingen die we zijn aangegaan zoals in het gezondheidscentrum in Rijswijk Buiten en de Poli Dermatologie in het Reinier de graaf Ziekenhuis. Inmiddels weten veel mensen ons te vinden: Patiënten, cliënten maar ook zeker de wijkverpleging, thuiszorg, huisartsen en medische specialisten. Langzaam aan worden we steeds meer bekend en door de laagdrempeligheid zijn wij gemakkelijk te bereiken voor iedereen.

Huidzorg Delft in de toekomst

Wat kunnen jullie in de toekomst nog verwachten van Huidzorg Delft? Voor diegenen die mij kennen, weten dat ik nooit stil zit, altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen en kritisch kijk aan ons zorgaanbod, waarin we blijven verbeteren. Waar wij over tien jaar zullen staan is lastig te zeggen, maar ik denk zeker dat als we op dezelfde manier als de afgelopen tien jaar verder gaan, er nog veel mooie dingen staan te gebeuren. Altijd met de kwaliteit als middelpunt. Hier zullen we nooit concessies op doen. Als de kwaliteit gewaarborgd blijft zullen we beetje bij beetje blijven groeien. Rijswijk Buiten zal hier in de aankomende jaren bij komen als fulltime behandel locatie, wat ook weer nieuwe mogelijkheden gaat bieden voor behandelmogelijkheden.

Op naar de hopelijk net zo mooie volgende 10 jaren!

Lieve zorggroet,

Annamarie van der Meulen

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.