Maja Kersten over Huidzorg Delft

Beste Huidzorg Delft patiënten,


Op 1 oktober 1993 ben ik met mijn praktijk voor huid- en oedeemtherapie begonnen. Het was de eerste praktijk in Delft en omstreken.Er moest veel gedaan worden aan voorlichting over dit nieuwe beroep. In de loop van de tijd zijn er veel patiënten naar de praktijk gekomen voor verschillende behandelingen. Gelukkig werd het beroep huidtherapie steeds bekender en ontwikkelde het zich tot een HBO-opleiding. Het beroep is in al die jaren flink gegroeid en wordt steeds bekender.

Door de jaren heen heb ik veel stagiaires begeleid, in 2007 kwam Annamarie in mijn praktijk stage lopen. Er was gelijk een klik tussen ons.  Nadat ik mij had laten ontvallen dat ik wel zou willen stoppen met de praktijk, ik was inmiddels de 65 jaar gepasseerd: zei Annamarie spontaan dat ze wel interesse had. Zo ontstond er een vanaf 1 Juli 2010 een Maatschap tussen Annamarie en mij. Ik heb mijn werkzaamheden tot 1 juli 2012 kunnen afbouwen en Annamarie heeft een nieuw onderkomen gevonden voor de praktijk, met succes! Annamarie heeft zich enorm ingezet om Huidzorg Delft te maken wat het nu is. Een fijn team en prachtige locatie, welke niet meer weg te denken uit Delft.

Groet,

Maja Kersten

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.