Zonbescherming voor elk huidtype

Welke zonbescherming past bij mij?

Zonbescherming is in deze tijd niet meer weg te denken. Nu met de aankomende zonperiode is het van belang om te zorgen voor goede producten die passen bij jouw huid. Er is tegenwoordig een groot aanbod aan zonnebrandproducten, daarom willen wij jou een beetje op weg helpen met onze eigen favoriete SPF producten. 

Anti-Acne zonnebescherming voor Marloes

De Heliocare Gel Oil Free is mijn absolute favoriete zonnebrandproduct. Mijn huid is snel vettig en ook heb ik regelmatig last van ontstekingen. Al jaren ben ik op zoek naar een anti-zonnebrandproduct die mijn huid niet nog vettiger maakt en de ontstekingen niet verergert.  De Heliocare Gel Oil free heeft een talg regulerend formule, deze zorgt ervoor dat talg aanmaak geremd wordt en de huid minder glimt. Het product heeft namelijk een matterende werking.

De Heliocare Gel Oil free is geschikt voor huidtypes met een neiging van milde tot ernstige acne. Daarnaast bevat dit product een SPF factor 50, zodat ik goed beschermt de zon in kan gaan.

Hydrateren en beschermen voor Emma 

De Heliocare Watergel is mijn favoriet. Ik heb een huid die snel trekkerig aanvoelt en vaak hydratatie mist. Met behulp van de Heliocare Watergel is dit verledentijd. De Heliocare Watergel heeft namelijk een hydraterende werking. Tevens trekt het product snel in de huid en is het een mooie basis om daaroverheen make-up aan te brengen. Het product heeft een lichte textuur en is niet irriterend voor de ogen. De grootte van de verpakking is ideaal om in elke tas te stoppen, zo kan ik mijn favoriete product overal mee naar toe nemen en mijn huid blijven hydrateren en beschermen. 

Storend pigment is nu verleden tijd voor Karen 

Mijn favoriete zonnebrandproduct is de Heliocare Pigment Solution Fluid. Aan mijn zwangerschappen heb ik storende pigment plekjes overgehouden. Om te voorkomen dat deze toenemen, smeer ik met de Heliocare Pigment Solution fluid zodra het voorjaar begint. Deze zonnebrandcrème is speciaal voor de pigmentgevoelige huid. De ingrediënten in dit product zorgen voor een egalere teint en verlichten storende pigmentaties. Ik merk dat mijn huid goed beschermd is tegen de schadelijke UV-straling en dat de pigmentatie onder controle blijft. 

Heliocare pigment

Naast deze 3 favorieten hebben wij nog veel meer zonnebrandproducten in ons assortiment, zo is er voor elke huid een gewenst product. Kom jij er zelf niet helemaal uit welk product bij jouw huid past? Vraag het dan aan één van onze huidtherapeuten. 

 

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.