Zorg groet van oud-collega Fieke Allewelt

Hallo allemaal,


Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Fieke Allewelt, oud werknemer van Huidzorg Delft.
Van juni 2012 t/m februari 2018 heb ik als Huid- en Oedeemtherapeut mogen werken bij Huidzorg Delft.
Hier heb ik ruim 5,5 jaar met veel plezier gewerkt. In verband met een verhuizing met mijn man en gezin naar Veldhoven, Noord Brabant, heb ik eind februari 2018 afscheid genomen als werknemer bij Huidzorg Delft.

Start bij Huidzorg Delft

Annamarie van der Meulen en ik kenden elkaar ook al voordat ik kwam werken bij haar. Wij hebben elkaar namelijk leren kennen tijdens onze opleiding HBO Huidtherapie in Utrecht.
Op de eerste introductiedag maakte we kennis met elkaar en hebben samen een leuke studietijd mogen beleven. Al vanaf dag 1 dat ik Annamarie leerde kennen was  voor mij al duidelijk: die weet wat ze wil! Met eigenlijk altijd een duidelijk beeld voor ogen streefde ze haar doelen na, met resultaten!
Dit heb ik dan ook altijd teruggezien in de praktijk en praktijkvoering waarbij de patiënt en professionaliteit altijd voorop stonden en staan. En moet je zien hoe Huidzorg Delft gegroeid is de afgelopen 10 jaar en waar ze nu als praktijk voor staan o.l.v. Annamarie en haar team! Well done!

Ervaring bij Huidzorg Delft

Het werken bij Huidzorg Delft en de zorg en behandelingen die ik heb mogen verlenen aan patiënten  hebben mij altijd veel  voldoening gegeven. De geregeld nieuwe behandelingen en apparatuur waarmee ik heb mogen werken gaven  altijd veel uitdaging en hielden me scherp. Het streven naar de beste zorgverlening met persoonlijke benadering naar de patiënten toe, heb ik altijd erg kunnen waarderen!
Ik kijk terug op een mooie tijd en samenwerking met mijn collegae bij Huidzorg Delft! Ik wil Annamarie en haar topteam dan ook alle geluk toewensen voor nu en de toekomst!

Lieve groet,
Fieke Allewelt

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.