Toskani: ons nieuwe huidverzorging- en peelingsmerk

Bij Huidzorg Delft zijn we vanaf september gestart met het nieuwe peeling- en huidverzorgingsmerk Toskani. Na verschillende merken met elkaar te hebben vergeleken, kwam Toskani als beste uit de bus.

Waarom Toskani?

Met een groot marktaanbod aan peeling- en huidverzorgingsproducten, waren wij, zoals met al onze merken en producten, enkel op zoek naar een merk van de beste kwaliteit. Daarnaast waren we uit op een merk dat past bij onze visie om de beste zorg te kunnen leveren. Hoogwaardige en effectieve producten die doen wat ze moeten doen, daar gaat het om bij Huidzorg Delft.

Een aanvulling op Neostrata

Uiteraard kun je al bij ons terecht voor het hoogwaardige peeling en huidverzorgingsmerk Neostrata. Waarom dan toch een ander merk erbij? Toskani biedt andere mogelijkheden, zo bevatten de peelings bestandsdelen als melkzuur, salicylzuur en TCA.  Hiermee onderscheidt Toskani zich van Neostrata. Deze bestandsdelen vinden wij namelijk van belang voor verschillende indicaties zoals rosacea, acne en, pigment, fijne lijntjes en littekens. In combinatie met de peelings van Neostrata kunnen wij nu dus veel gerichter op de probleemgebieden werken en dus zorgen voor een beter en mooier resultaat.

toskani product

Combinatie peelings

Naast deze zuren is Toskani expert op het gebied van combinatie peeling. Zo kunnen wij alle peelings stapelen en per persoon, en per zone, de gewenste mix samenstellen. Daarnaast heeft Toskani ook gecombineerde peelings die op voorhand zijn samengesteld in de juiste verhoudingen, zoals bijvoorbeeld bij de Purifying Peel welke een combinatie bevat van 20% salicylzuur en 14% azeliac zuur. Deze werkt niet alleen op de actieve acne, maar pakt gelijk de post inflammatoire hyperpigmentatie aan wat je aan de ontstekingen kan overhouden. Enkele andere combinatie peelings van Toskani kunnen ingezet worden om effectief pigmentvlekken, huidverslapping en zonschade te behandelen.

SPOT OUT kit

Naast alle combinatie peelings biedt Toskani ook de kers op de taart aan wanneer het gaat om pigmentvlekken en zonschade behandelingen, zonder gebruik te maken van een laser. Namelijk de SPOT OUT kit! Dit is een behandeling die wordt ingezet in de praktijk en gedeeltelijk zelf thuis verder wordt voortgezet doormiddel van de huid te onderhouden met de Spot Out crème.
De SPOT OUT Kit van Toskani is een complete kit om hyperpigmentatie te verminderen. Tevens egaliseert het de toon en glans van de huid. Dit leidt tot een anti-aging effect en algehele huidverbetering.
De SPOT OUT Kit vermindert diverse soorten van hyperpigmentatie zoals melasma, ouderdomsvlekken, chloasma, zonnevlekken, enz. Daarnaast zal het zichtbare tekenen van huidveroudering verminderen.

Toskani producten voor thuis

Wist je dat je de Toskani producten nu ook voor thuis kunt bestellen? Kijk snel in onze webshop.

Meer weten over de mogelijkheden van Toskani? Neem contact op met de praktijk.

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.