Verbouwingsupdate Huidzorg West

Vernieuwde behandelruimtes bij Huidzorg West

Mocht je het nog niet gemerkt hebben dan vertellen we je het gewoon nog een keer. Bij Huidzorg West zitten we volop in de verbouwing. Binnen onze praktijk zijn we namelijk bezig met het vernieuwen van onze behandelkamers.

Graag nemen we jullie mee binnen onze plannen en de voortgang via deze verbouwingsupdate. Deze stond een jaar geleden al gepland, maar door Corona hebben we het een jaar moeten uitstellen. Uiteraard zijn we erg blij dat we de plannen nu toch kunnen realiseren.

Na ruim 8 jaar op de locatie aan het Plein Delftzicht te hebben gezeten, is het tijd voor een opfrisbeurt. De praktijk groeit en de wens voor een extra behandelkamer wordt nu gelijk gerealiseerd.
De wachtkamer is inmiddels ruim 4 jaar geleden verbouwd, hierbij is toen meer sfeer gerealiseerd. Bij de huidige verbouwing zal deze sfeer worden doorgetrokken in de behandelkamers.

Een kwestie van goede hulptroepen inschakelen

Gelukkig heeft Annamarie van der Meulen, eigenaresse van Huidzorg West, een paar goede vakmensen in haar familie. Zo heeft haar broer, architect Marius van der Meulen, net als vier jaar geleden bij de verbouwing van de wachtkamer, de gehele verbouwing begeleid en er voor gezorgd dat aan elk detail is gedacht. Van vloer, tot wand, tot elke sleuf in het wasblokje. Alles wordt meegenomen in de plannen.

Voor de finishing touch heeft Eva Zwiers, de schoonzus van Annamarie, haar blik op de praktijk geworpen. Zo worden de behandelkamers voorzien van een leuk behang, groene plantjes en als eye catcher een mooie lamp. Het doel: de behandelkamers worden iets huiselijker, waardoor iedereen zich hopelijk nóg meer op zijn gemak voelt.

Een aantal van jullie hebben al een kleine blik naar binnen geworpen en anderen hebben voornamelijk het lawaai gehoord. Gelukkig ontvangen we veel enthousiaste reacties en daar zijn we blij mee!

Extra behandelkamer

De grootste aanpassing is dat wij een extra behandelkamer hebben gecreëerd. De grote kamer, ook wel kamer 1 genoemd, is opgedeeld in twee behandelkamers. Hierdoor hebben wij nog meer mogelijkheden om goede zorg aan te bieden en onze praktijk te laten groeien. Hier hebben de werklui van aannemersbedrijf Erik Buitenhuis het een en ander moeten veranderen zoals leidingen omleggen. Ook zijn er extra elektriciteit punten aangelegd.

Wij kunnen niet wachten tot het af is. Op dit moment zijn de eerste drie behandelkamers bijna klaar, waarna de werklui verder zullen gaan met de overige behandelkamers. We zullen nog even geduld moeten hebben, maar helpen je snel graag in een van onze vernieuwde behandelkamers.

verbouwing huidzorg west

Helaas omdat wij niet de enige zijn die wilde verbouwen zal het schilderwerk pas in het najaar plaats vinden. Wij hopen dan ook dat de coronamaatregelen tegen die tijd verder versoepelen en dat wij weer een Open Dag mogen organiseren om jullie onze vernieuwde praktijk te laten zien. Tevens hopen wij dan ook jullie kennis te mogen laten maken met nog meer vernieuwingen binnen Huidzorg West.

Blijf naast de verbouwingsupdate ook op de hoogte van al het andere nieuws binnen de praktijk. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.