Ga striae effectief tegen.

Striae laserbehandeling

Striae is een huidprobleem waar veel vrouwen, maar ook mannen, last van hebben. Heb jij striae? Deze worden gekenmerkt door streepvormige littekens in het bindweefsel. Als je striae als cosmetisch storend ervaart, bieden wij bij Huidzorg West een veilige en doeltreffende behandeling namelijk de striae laserbehandeling!

Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat een non ablatieve fractionele laserbehandeling de meest effectieve behandelmethode is op de markt. En dat is precies wat wij jou te bieden hebben!

Veelgestelde vragen over striae laserbehandeling Afspraak maken

Wat houdt de behandeling in?

Striae laserbehandeling

Huidzorg West maakt gebruik van  de meest effectieve en nieuwste behandelmethode bij striae, namelijk de Nordlys Ellipse Fraxx 1550nm, een Erbium Glass laser. Deze unieke manier van striae laserbehandelingen zorgt voor een huidvernieuwing door het stimuleren van collageen en elastine in de dermis (diepere huidlagen). Deze bijzondere lasertechniek onderscheidt zich van andere gefractioneerde laserbehandelingen. De puls-duur is bijvoorbeeld extreem kort, waardoor het een intensieve behandeling is met een relatief korte herstelperiode.

Naast striae kunnen ook andere indicaties zoals (chirurgische) littekens, acnelittekens en huidverbetering met deze techniek worden behandeld.

De behandeling

Stap 11

Het behandelgebied wordt gereinigd en afgetekend met een huidpotlood

Stap 22

Je krijgt een beschermende laserbril op

Stap 33

Het afgetekende gebied wordt behandeld met de gefractioneerde laser. Hiermee rollen we in drie verschillende richtingen

Stap 44

Voor, tijdens en na de laserbehandeling wordt de huid gekoeld met een coldpack en een koude luchtstroom door het koelingssysteem in het handvat

Stap 55

Na de behandeling wordt de huid verzorgd met een verzorgende crème

Veelgestelde vragen

Striae laserbehandeling

De behandeling duurt tussen de 15-45  minuten.

Jouw te behandelen huidgebied wordt afgetekend en wordt met een rollende beweging in drie verschillende richtingen behandeld.

In het handvat van de laser zit een koelingssysteem waardoor je huid meteen wordt gekoeld. Dat maakt de behandeling ook draaglijk voor je.

Vervolgens wordt je huid per behandeld segment gekoeld met een speciale koelingsroller en coldpacks. Je voelt dan warme tintelingen of kleine prikjes.

De gefractioneerde laserbehandeling zorgt ervoor dat schade aan je bindweefsel hersteld, met als resultaat een gladdere en sterkere huid.

De doorbloeding en pigmentatie in de striae-littekens verbetert en diepere littekens worden oppervlakkiger, waardoor ze minder zichtbaar zijn.

Afhankelijk van jouw striae zijn er gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig. Doordat het resultaat van de behandeling pas na 3-6 maanden na de laatste behandeling zichtbaar is, wordt er in de regel gestart met een kuur van 3 behandelingen.

Collageenopbouw is een proces dat tijd nodig heeft. Na 3 maanden wordt er een evaluatiemoment met je gepland waarin we bespreken of het te behandelresultaat is bereikt of dat we een nieuwe starten.

De pauze tussen de behandelingen is 4 weken.

Na de behandeling kan je huid er rood uitzien en wat ruw aanvoelen. Meestal is deze roodheid binnen een paar uur verdwenen.

Gemiddeld heeft je huid 3 tot 10 dagen een licht gebruinde kleur en is mogelijk wat ruw in de vorm van minuscule stipjes; het patroon van de laserpulsen. Dat is voor anderen overigens nauwelijks zichtbaar.

Na de behandeling wordt een crème aangebracht, die onbeperkt mag worden gebruikt om het herstel van je huid te bevorderen.

Na de behandeling mag je huid gecamoufleerd worden met minerale make-up. Wij werken met producten van Jane Iredale. Deze producten zijn dekkend en geven tegelijk ook bescherming en ze hebben kalmerende effect op je huid.

Tarieven
10% korting bij kuur van 3 behandelingen
Enkele striemen vast tarief 125.00
Middelgroot gebied vast tarief 175.00
15% korting bij kuur van 3 behandelingen
Groot gebied vast tarief 250.00
Extra groot gebied vast tarief 325.00

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.