Onschuldig maar ontsierend talgbultje.

Gerstekorrels

Gerstekorrels ofwel milia, is een verstopping van de talg- of zweetklieren en ziet eruit als een klein wit korreltje vlak onder de huid. Deze onschuldige aandoening geeft een onregelmatig en ontsierend effect van de huid.

Veelgestelde vragen over gerstekorrels
Afspraak maken

Behandelingen tegen Gerstekorrels

Bij Huidzorg West bieden we verschillende behandelingen aan om gerstekorrels effectief en risicoloos te verwijderen. Tijdens een intakegesprek geven we advies en passen we de behandeling aan op jouw huid.

 

Behandelingen tegen Gerstekorrels

Veelgestelde vragen

Gerstekorrels

De huidaandoening gerstekorrels ontstaat vaak op een droge en slecht gehydrateerde huid. Daarnaast kunnen gerstekorrels ontstaan door regelmatig zonnen of bij brandwonden en andere beschadigingen van de huid.

Gerstekorrels komen voor op een droge en vochtarme huid. Een oogcrème of hydraterende crème kan er voor zorgen dat de huid beter gehydrateerd wordt en er vervolgens minder gerstekorrels ontstaan.

Het zelf verwijderen van gerstekorrels raden wij af. De huid kan beschadigen door het verkeerd verwijderen van gerstekorrels, wat voor een litteken of ontsteking kan leiden.

De huidtherapeut kan deze deskundig verwijderen door middel van acnetherapie. Bij Huidzorg West geven we je graag een passend huidadvies. Wil jij alvast starten met huidverzorgingsproducten, doe dan de huidquiz voor een passend advies.

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.