Krijg alle huiddetails perfect in beeld.

OBSERV Huidscan

Het uitvoeren van een uitgebreide en gedetailleerde huidscan is een pré voor het behalen van het gewenste behandelresultaat.

De OBSERV huidscan geeft inzicht in de gezondheid van de diepere huidlagen. Door middel van de verschillende filters die tijdens de huidscan worden toegepast op de huid zijn klachten als UV-schade, verstopte poriën, pigment stoornissen, actieve bloedcirculaties of hoge talgklierproductie waarneembaar. Op basis van de uitkomsten van de huidscan kan een effectief en doeltreffend behandelplan worden opgesteld.

Veelgestelde vragen over observ huidscan Afspraak maken

Wat houdt de behandeling in?

OBSERV Huidscan

De OBSERV huidscan geeft de mogelijkheid om de gezondheid van de diepere huidlagen kritisch te bekijken. Met behulp van de OBSERV 520X zal de huid in 8 seconden haarscherp in beeld worden gebracht. Afhankelijk van waar de klachten gelokaliseerd zijn zullen de foto’s vanuit verschillende hoeken vastgelegd worden.

Het haarscherpe beeld laat zelfs de kleinste huiddetails zien en door middel van geavanceerde techniek worden vastgelegd en gemarkeerd worden.

De behandeling

Stap 11

Je reinigt jouw huid twee uur voor het intake gesprek, zo voorkomen we invloeden van mogelijke ingrediënten in jouw reiniging product

Stap 22

Na een kort gesprek met de huidtherapeut zal zij je begeleiden naar de OBSERV 520X huidscanner

Stap 33

Met behulp van de instructies van de huidtherapeut zal je met je kin plaatsnemen op de aangewezen standaard die in verschillende posities geplaatst zal worden.

Samen met de huidtherapeut wordt gecontroleerd of je recht in het camera beeld kijkt, waarna de huidtherapeut het heldere beeld vastlegt van jouw huidige huidconditie

Stap 44

Na het maken van het haarscherpe beeld zal de huidtherapeut de uitkomsten met je bespreken

Hierop zal zij een persoonlijk behandeladvies geven met daarbij ondersteunende producten om jouw huidconditie verder te verbeteren

Veelgestelde vragen

OBSERV Huidscan

De OBSERVE huidscanner kan de volgende huidindicaties vastleggen:

De gemaakte foto’s zullen gebruikt worden ter ondersteuning van het geven van een gepast huidtherapeutisch advies. Daarnaast zullen de foto’s na een aantal behandelingen opnieuw worden genomen, zodat deze kunnen worden vergeleken met voorgaande sessies.

Indien gewenst kunnen de foto’s en het bijpassende advies per e-mail naar je worden verzonden.

Enkel met jouw toestemming zullen de foto’s worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.