Observ huidanalyse bij een intake consult

In de praktijk zien we verschillende huidreacties die met name rond deze periode voorkomen. Hoe ieder seizoen veranderingen met zich meebrengt, reageert de huid ook op deze veranderende omstandigheden.

De huidreacties kunnen minimaal zijn waardoor je er geen last van hebt, maar kunnen door individuen ook als vervelend of storend worden ervaren. Om deze reden geven we tot en met 30 november 2023 een gratis intake incl Observ huidanalyse. Op deze manier kunnen wij mensen zoals jij helpen je huidconditie te optimaliseren, en kun jij jouw huid(behoeften) beter leren kennen. Zie het als een laagdrempelige kennismaking met onze huidtherapeuten.

Deze blog omschrijft aanvullende informatie over hoe de intake en huidanalyse tot stand komt. Daarbij omschrijven we waarom huidreacties na de zomer veelvoorkomend zijn. Tot slot kun je direct een afspraak maken middels de knop aan het einde van de blog.

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via info@huidzorgwest.nl. Veel leesplezier!

Observ huidscan

Hoe verloopt een intake consult met Observ huidanalyse?

Tijdens het consult van 30 minuten zal onze huidtherapeut vragen wat we voor je kunnen betekenen, en wat jouw huidvraag precies inhoudt. Een aantal voorbeelden van huidvragen staan hierbeneden opgesomd:

  • Het beter leren kennen van je huid en hoe je deze het beste kunt verzorgen (zoals met huidproducten of huidbehandelingen die jouw huidbehoeften vervullen)
  • Een huidplekje die je wilt laten controleren
  • Een specifieke huidvraag waar je al langer mee rondloopt
  • Een huidvraag die sinds een korte tijd meespeelt

Vervolgens bespreken we in het kort je medische achtergrond, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Tot slot maken we de huidanalyse foto’s met een geavanceerd apparaat genaamd de Observ 520X, en sluiten we het consult af met een persoonlijk huidadvies passend bij jouw situatie en huidvraag.

De Observ is een geavanceerd huidanalyse apparaat die de diepere huidlagen bloot kan leggen door middel van verschillende lichtmodi. Huidkenmerken zoals pigmentatie, huidveroudering, roodheid en acneplekjes worden hierdoor in een handomdraai op de foto vastgelegd. Nadien kan onze huidtherapeut je voorzien met een huidadvies voor de toekomst. Meer informatie lees je op de pagina over de Observ 520X Huidscan.

Waarom komen huidreacties voor na de zomer?

Eerder omschreven we dat de huid onder andere reageert op de veranderende omstandigheden van de seizoenen. Nu denk je misschien: ‘Is mijn huid daarom zo onrustig?’. Dat zou heel goed kunnen. Het wordt koeler en we zitten gemiddeld gezien wat meer binnen. De huid wordt lichter en pigmentplekjes die we tijdens de zomer hebben opgedaan worden zichtbaarder. Daarbij kan roodheid zoals acne, couperose of rosacea ook weer een prominentere rol gaan spelen omdat de huid zich langzaam gaat ontdoen van de zomerse perikelen. De Observ huidanalyse is daardoor de perfecte manier na de zomer een goede check-up te doen in de diepere huidlagen, om te kijken welke behoeften jouw huid de komende tijd nodig heeft.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken voor een consult van 30 minuten incl. Observ huidanalyse met een van onze huidtherapeuten? Druk dan op de onderstaande knop. Je kunt van ons cadeau profiteren tot en met 30 november 2023.

Direct afspraak maken

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via info@huidzorgwest.nl of bellen naar 015 – 2561 806. Ons team staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Tot snel in de praktijk!

Team Huidzorg West

 

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.