Ga voor een doeltreffend resultaat.

Willie Fourie Fascia Technieken

Bij Huidzorg West kan je met elke vorm van oedeem terecht voor een behandeling. De Willie Fourie Fascia techniek is een goede manier om klachten te verminderen.

Veelgestelde vragen over willie fourie fascia technieken Afspraak maken

Wat houdt de behandeling in?

Willie Fourie Fascia Technieken

De Willie Fourie Fascia techniek  is een behandelmethode die het bindweefsel van het hele lichaam met elkaar verbind en zorgt voor soepele bewegingen. Door een ongeval, operatie of bestraling kunnen er in de fascia lagen verklevingen ontstaan. Dit kan pijnklachten, strak gevoel in het weefsel en bewegingsbeperkingen veroorzaken.

Door middel van intensieve massagegrepen worden de verklevingen losgemaakt waardoor klachten verminderen. Door het verminderen van verklevingen en het verbeteren van de doorbloeding heeft deze therapie een zeer positieve werking op lymfoedeem, littekens en radiofibrose.

De behandeling

Stap 11

De therapeut bepaalt het gebied waar de verklevingen bevinden

Stap 22

De Willie Fourie Fascia Technieken worden toegepast, dit kan in combinatie met aanvullende behandelmethodes zoals: oedeemtherapie, endermotherapie en deep osscilation

Stap 33

De behandelvooruitgang wordt om de zes behandelingen geëvalueerd

Veelgestelde vragen

Willie Fourie Fascia Technieken

Afhankelijk van de behandelindicatie kan deze behandeling in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Vaak wordt deze therapie in combinatie met oedeemtherapie ingezet, om de effectiviteit van de behandeling te verhogen.

Het losmaken van de verklevingen kan als niet prettig worden ervaren. De huidtherapeut houdt hierbij ten alle tijden rekening met uw pijngrens en hier haar behandeling op aanpassen.

Om het oedeem te verminderen zijn verschillende behandelmethoden geschikt. Per persoon en per behandelindicatie wordt de behandeling op maat gemaakt.

Vaak maken we gebruik van verschillende behandelmethodes, het tegelijk inzetten van verschillende technieken noemen we integrale oedeemtherapie.

Tarieven
Oedeemtherapie 30 min 51.00*

*Voor bovenstaande behandelingen geldt een specifieke regeling. Iedere zorgverzekeraar heeft een vast tarief voor deze therapieën. Bij een chronische indicatie komen de 1e 20 behandelingen uit het aanvullend pakket, vanaf behandeling 21e komen de behandelingen uit de basisverzekering. Indien er geen aanvullende verzekering is, zijn de 1e 20 behandelingen voor eigen rekening, waarna er aanspraak kan worden maken op de basisverzekering.

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.