Nieuwe locatie Rijswijk: Huidzorg West opent binnenkort de deuren

Op 12 maart is de eerste behandeldag op onze nieuwe locatie in Rijswijk, en vanaf 18 maart draaien we een compleet behandelrooster. De locatie is op dat moment helemaal af, en zijn wij volledig vertrokken uit het voormalige pand. Wij kunnen niet wachten in deze inspirerende, gloednieuwe praktijk aan de slag te gaan.

In deze blog delen we wat praktische zaken, zodat je helemaal op de hoogte bent. We vertellen een klein stukje over welke openingsactie we hebben bedacht om kennis met je te maken en welke behandelingen we gaan aanbieden in Rijswijk. De blog eindigt met een routebeschrijving en informatie over hoe je je eerste afspraak in Rijswijk kunt inplannen (beschikbaar vanaf 12 februari 2024).

Openingsactie Rijswijk: een gratis huidconsult met de huidtherapeut


Direct een afspraak maken voor een gratis huidconsult?
Vanaf 12 februari 2024 is het mogelijk via ons online portaal een afspraak in te plannen voor een gratis consult met onze huidtherapeuten in Rijswijk. Druk hiervoor op de onderstaande knop. Ook is het mogelijk telefonisch of via e-mail een afspraak in te plannen.

Direct afspraak maken

Over het consult 
Om laagdrempelig kennis te maken met iedereen in (regio) Rijswijk, willen we je een gratis intakegesprek aanbieden met een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult van 30 minuten zal onze huidtherapeut vragen wat we voor je kunnen betekenen. We omschrijven jouw wensen en behoeften op het gebied van de huid. Een aantal voorbeelden staan hieronder:

  • Het beter leren kennen van je huid en hoe je deze het beste kunt verzorgen (zoals met huidproducten of huidbehandelingen die jouw huidbehoeften vervullen)
  • Een huidplekje die je wilt laten controleren
  • Een specifieke huidvraag waar je al langer mee rondloopt
  • Een huidvraag die sinds een korte tijd meespeelt

Vervolgens bespreken we in het kort je medische achtergrond, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Tot slot maken we indien nodig huidanalyse foto’s met een huidanalyse apparaat, en sluiten we het consult af met een persoonlijk en vrijblijvend huidadvies passend bij jouw situatie en huidvraag.

Alles wat je moet weten over de huidtherapie praktijk en huidbehandelingen in Rijswijk

In Rijswijk zullen we twee behandelkamers tot onze beschikking hebben. Behandelingen die mogelijk zijn komen neer op onder andere acnetherapie, oedeemtherapie, littekentherapie en huidverbeterende behandelingen zoals microneedling, peelings en het verwijderen van onschuldige huidplekjes. Momenteel zijn we nog bezig met het inventariseren welke technologieën we in de toekomst in Rijswijk gaan inzetten, zodat we onze behandelingen verder kunnen uitbreiden.

Adresgegevens met routebeschrijving Gezondheidscentrum Rijswijk Buiten

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is de praktijk gemakkelijk bereikbaar. Vanuit bushalte ‘Terras van Sion’ van buslijn 61 is het ongeveer 7 minuten lopen (500 meter) naar de praktijk.

Met eigen vervoer
Net zoals de oude locatie is Huidzorg West vooralsnog makkelijk te bereiken met de auto via de snelweg (A13 – A4). Vanuit de nabijgelegen grote weg Pr. Beatrixlaan, is de afslag naar ‘Laan van Het Haantje’. Aan deze weg ligt in een zijstraat de Atalantaplein, waar Huidzorg West is gesitueerd in het nieuwe Gezondheidscentrum Rijswijk Buiten.

Let op: praktijk alleen bereikbaar via de supermarkt (LIDL) door afgesloten weg
De straat is door werkzaamheden nog niet volledig af, waardoor de Atalantaplein via Laan Van Het Haantje nog niet bereikbaar is. De praktijk is wel te bereiken via de supermarkt, zie het onderstaande stappenplan.

Afspraak maken

Vanaf 12 februari 2024 is het mogelijk via ons online portaal een afspraak in te plannen voor een gratis consult met onze huidtherapeuten. Druk hiervoor op de onderstaande knop. Ook is het mogelijk telefonisch of via e-mail een afspraak in te plannen.

Direct afspraak maken

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via info@huidzorgwest.nl of bellen naar 015 – 2561 806. Ons team staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Tot snel in de praktijk!

Team Huidzorg West

 

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.