Minder pijn door een soepele huid.

Littekentherapie

Heb je last van een litteken? Een litteken kan ingetrokken, verhard, verdikt, verkleurd of verkleefd zijn. Wanneer het storend of pijnlijk is, kunnen de huidtherapeuten van Huidzorg West je helpen om jouw littekens minder zichtbaar, dunner en soepeler te maken. Afhankelijk van het soort litteken wordt voor jou de beste huidbehandeling geadviseerd om de littekens te verminderen.

Veelgestelde vragen over littekentherapie Afspraak maken

Wat houdt de behandeling in?

Littekentherapie

Wij bieden specifieke behandelingen aan voor:

Afhankelijk van het soort litteken kunnen verschillende behandelmethodes los of gecombineerd worden ingezet om het litteken te verbeteren.

De behandeling

Stap 11

Er worden voor-foto’s gemaakt, zodat het traject goed gevolgd kan worden

Stap 22

De passende huidbehandeling wordt uitgevoerd, dit kan zijn: littekentherapie, endermotherapie, laser behandeling voor littekens, fractionele laserbehandeling, microdermabrasie, siliconenpleisters of camouflagetherapie

Stap 33

Het behandelresultaat wordt regelmatig geëvalueerd en beoordeeld

Veelgestelde vragen

Littekentherapie

Indien het litteken je beperkt in je bewegingen, wordt littekentherapie bij sommige zorgverzekeraars gedeeltelijk en soms geheel vergoed. Dit is ook nog afhankelijk van het type zorgverzekering dat je hebt afgesloten.

Neem voor alle zekerheid contact op met je verzekeraar, zodat je weet waar je aan toe bent.

Tarieven
Littekenmassage 30 min 51.00*
Littekenbehandeling met gefractioneerde laser < 10 cm 125.00
< 25 cm 175.00

*Voor bovenstaande huidbehandelingen geldt een specifieke regeling. Iedere zorgverzekeraar heeft een vast tarief voor deze therapieën. Bij een chronische indicatie komen de 1e 20 behandelingen uit het aanvullend pakket, vanaf behandeling 21e komen de behandelingen uit de basisverzekering. Indien er geen aanvullende verzekering is, zijn de 1e 20 behandelingen voor eigen rekening, waarna er aanspraak kan worden maken op de basisverzekering.

Plan een intakegesprek

Afspraak maken

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.