Hulp bij huidtherapie vergoedingen

Het is inmiddels alweer November en de premies en vergoedingen van de zorgverzekeraars voor 2023 zijn weer bekend!
Heb jij dit jaar behoefte aan huidtherapeutische behandelingen? Dan wil jij vast graag weten wat er vergoed gaat worden. Dat hebben we goed nieuws, dit hebben wij al voor je uitgezocht, zodat je hier eventueel je verzekeraar op kan afstemmen.

Vergoeding huidtherapie 2023 Cosmedische zorg

De huidtherapeutische behandelingen die worden vergoed vanuit de zorgverzekeraar zijn onder andere laser ontharen en/ of elektrische epilatie, voor de behandeling van overbeharing in het gezicht. Benieuwd of overbeharing in het gezicht wordt vergoed door jouw zorgverzekering? Klik hier om de verschillende verzekeringen te bekijken. Ook worden acné-behandelingen in het gezicht bij ons vergoed vanuit de aanvullende verzekering, klik hier om te kijken of jouw verzekering dit dekt.

Naast deze behandelingen kan je ook vergoeding krijgen voor camouflagetherapie, deze behandeling kunnen voor verschillende huidindicaties worden toegepast, denk hierbij een onrustige huid, pigment of vaatproblemen. Benieuwd of camouflagetherapie in jouw aanvullend pakket valt? Check het hier.

Vergoeding huidtherapie 2023 Medische zorg

Oedeemtherapie valt geheel of gedeeltelijk onder de vergoeding van de zorgverzekeraar. Of oedeemtherapie vergoed wordt, hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan is de indicatie chronisch of niet en heb jij een verwijzing van een huisarts of specialist.

Bij een chronische vorm van oedeem worden de eerste 20 behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering en vanaf de 21e uit de basisverzekering. Bij een niet chronische vorm van oedeem kan je vergoeding krijgen vanuit je aanvullende verzekering. Heb jij geen aanvullende verzekering? Dan zullen de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering niet vergoed worden en zullen die kosten voor jouzelf zijn.

Klik hier om de vergoedingen voor oedeemtherapie nakijken. Je ziet per zorgverzekeraar de hoogte van de vergoeding en de maandelijkse premie die daarbij hoort.

Polisvoorwaarden zorgverzekeraar voor behandelingen bij Huidzorg West

Afhankelijk van de zorg verzekeraar kan het zijn dat je voorafgaand van de eerste behandeling een verwijzing van je huisarts of specialist nodig hebt. Ook is het mogelijk dat er toestemming moet worden verleend middels een machtigingsformulier. Het is verstandig om hiervan op de hoogte te zijn voor de start van de behandeling. Dit is per zorgverzekeraar verschillend, mocht je er digitaal niet uitkomen, adviseren wij je contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

foto kwaliteit

Kwaliteitswaarborging van Huidzorg West

Mocht je onze praktijk kennen is het dit vast al bekend, kwaliteit staat bij Huidzorg West in een Hoog vaandel. Alleen de beste zorg voor jou huid is goed genoeg.
Daar hoort ook een juiste registratie bij!

Zorgverzekeraar hebben enkele voorwaarden voor het uitkeren van een vergoeding voor een behandeling. De behandeld therapeut moet bijvoorbeeld Lid zijn bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en werken volgens de eisen va de NVH, tevens moeten de huidtherapeuten geregistreerd zijn bij het kwaliteitsregister paramedici. Alle Huidtherapeuten van Huidzorg West voldoen aan deze eisen.

Afspraak maken?

Heb jij huidproblemen en wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een huidtherapeutische consult. Maak dan gerust een afspraak met één van de huidtherapeuten via ons online boekingssysteem. Je kunt ons ook bellen of whatsappen via 015-2561806. We helpen je graag met al jouw vragen!

 

 

Nieuws, aanbiedingen en meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

NIEUW: Welke SPF past bij mijn huid?

Doe de quiz!
© Copyright 2024 - Huidzorg West
De waardering van www.huidzorgwest.nl/winkel/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 28 reviews.